voor beginners TWEE SPIEZEN BREIEN MODEL EXPRESSIE DIE JE GRAAG ZULT HOUDEN 🌷 GEHAAKTE KIT

voor beginners TWEE SPIEZEN BREIEN MODEL EXPRESSIE DIE JE GRAAG ZULT HOUDEN 🌷 GEHAAKTE KIT

TWEE SPIEZEN BREIEN MODEL EXPRESSIE DIE JE GRAAG ZULT HOUDEN 🌷 GEHAAKTE KITörgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van het kanaal van de breihoek van mijn vrouwelijke geest Welkom op mijn kanaal, ik zal proberen de constructiefase van een mooi model uit te leggen, we zullen proberen het je vandaag uit te leggen, we zullen voor de video met je samenwerken Als je dat doet niet abonneren op mijn kanaal, als je je abonneert en op het teken klikt, word je direct geïnformeerd over de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en steun je me door je te abonneren op mijn kanaal Het is helemaal gratis, laat me voordat de video doorgaat vertel je over mijn draad en naald. Ik gebruik spiesjes van drie en een halve maat voor mijn draad. Ja, laten we naar de constructiefase van ons model gaan, allereerst beginnen we met het maken van kettinglussen. Ik wikkelde mijn draad zo om mijn vinger. Ik steek mijn draad hier doorheen en ik trek de lus eruit door mijn draad zo te gooien, nu kan ik het model uitleggen. Wat ga je doen? Natuurlijk moet je er lussen op maken. Dit model bestaat uit de veelvouden van en, dus we zullen met twee tellen, we zullen onze lussen dienovereenkomstig aanpassen, of ik verwijder nu een aantal 3 lussen, abonneer ja, dat is een beetje. Laten we het nog een keer doen zodat het duidelijk is inschrijven ja laten we nu tellen 2 4 6 8 10 12 14 16 laten we 16 verwijderen is genoeg voor ons nu nadat ik de lussen op deze manier heb verwijderd Ik knoop hier een knoop op deze manier doet de eerste lus niet waarmaken laten we ons touw vanaf hier doorknippen En laten we beginnen nu gaan we een rij breien voordat we het model opzetten. Ik ga de eerste breien, dit is een rij averecht breien, dan gaan we naar de installatie van dit model, abonneren abonneren abonneren. Ja, heb ik gebreid en ik heb hem af, nu brei ik de laatste. Kijk, we gaan ons model opzetten. Dit is de eerste die ik zo ga breien. Normaal deden we dit zonder te breien. Nu zie ik deze twee. Kijk, heb ik de naald zo tussen deze twee lussen gestoken en de lus zo verwijderd en de nerf weer zo vergroot, dus ik wikkelde mijn opblaasbare draad, dan breide ik deze twee een keer, kijk, ik krijg er zo uit. Dan ga ik deze twee, dit en dit nemen, en we gaan deze twee lussen nog een keer zo doornemen. Sommigen van mij van achter de twee lussen Trouwens, ik deed mijn fles aan, ik haalde de lus eruit, ik wikkelde mijn garen om het garen, toen breide ik deze twee lussen op dit hoofd, dat wil zeggen, deze twee lussen op dit kant. Zijn dit de twee lussen aan deze kant? je hebt weer je afbeelding Ik ga door met deze meerdering heb ik mijn twee lussen weer gebreid dan neem ik deze twee samen op deze manier hoe het moet het is heel gemakkelijk om er zo uit te zien laten we nog een keer kijken Ik heb het nog een keer doorgenomen heb ik meerdered ik heb een verhoging gedaan Ik heb twee lussen gebreid, maar dit is mijn wetenschap Ik heb het over de lus doorgegeven en zeg abonneer en ondertussen doen we hetzelfde proces tot het einde van de rij Ik doe dit abonneren Ik doe dit in het laatste model heb ik het vergroot Ik heb deze twee lussen gebreid Ik heb deze twee lussen het vaakst gebreid Ik nam er twee en haalde ze over de andere twee Ik breide de laatste nu weer als één Kijk, we hebben een afbeelding als deze. Nu draaien we het model om, we gaan een rij omdraaien, je abonneert ja we doen niets, we breien achteruit gewoon abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren en ik heb de lus aan de zijkant gebreid. het patroon begon nu weer zo te verschijnen Ik brei in de eerste Ik breide in de tweede Ik breide in de tweede Ik heb deze 2 steken gebreid voor de zone waar het model zal schuiven, nu zullen we deze twee installeren tijdens het opzetten van dit model. Ik nam mijn kennis uit het midden, wikkelde dit touw en breide opnieuw twee lussen abonneer dit model van ons dat uit een rij bestaat Dit is hetzelfde proces abonneren ja ik doe deze twee rustig aan Ik ga er doorheen en ik moet dit model een beetje jeugdige uitstraling geven zoals dit het model is al om 12.00 uur verschenen Is dit weer een pauze? Ja, nu zijn de overige twee weer recht, want dit is de rand, kijk zo naar mijn model, het spoor werd duidelijk shimshi weer we breien deze volgorde achteruit we doen niets abonneren hier inschrijven we zijn klaar met onze 31e rij dit is kom goed uit in dit model laat me je nu laten zien hoe je hier opnieuw kunt beginnen in deze volgorde laten we onze video later beëindigen we zullen altijd dezelfde bewerkingen doen we zijn de eerste opnieuw aan het breien Kijk, deze keer opnieuw, we zullen het model bouwen zoals hebben we in de eerste plaats gedaan, we zullen er twee hebben, ik ben door de zwelling heen en ik heb de lus verwijderd, heb ik hem vergroot, ik heb deze twee lussen gebreid, dan halen we deze twee lussen over de andere, in op deze manier hebben we het model weer verschoven inschrijven inschrijven? Ja, bekijk het model hier. Ik ga niet verder, bij het model stond het al vermeld, een groot stuk achter de camera heb ik al geprobeerd. Ik ga meteen naar het noorden, ja dit is het grote stuk dat ik achter de camera heb geprobeerd. Kijk, ik zal je het model zo laten zien. Als je wilt, heb ik een spies maat drie en een halve gebruikt. je kunt de modelstructuur breien voor je zomerbreiwerk. Is het een heel gemakkelijk en elegant model, laat me je het achterste deel laten zien, het is een model dat heel snel vordert, laten we praten over waar je dit model kunt gebruiken, je kunt een hesje. Je kunt het gebruiken bij het maken van vesten. Je kunt nog steeds een Etol-sjaal maken. Zoals ik al zei, ik gebruikte een spies maat drie en een halve, als je wilt dat we zo schreven, kun je mooier breien met draden. Ik hoop dat het een begrijpelijke video was. Vergeet na het bekijken van deze video’s niet te liken en te delen. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, vergeet dan niet te abonneren, pas goed op jezelf, tot ziens in de volgende video, doei

admin

Bir cevap yazın