voor beginners Verander een Dreuzel Trui in een Wemel Trui! | @laurenfairwx

voor beginners  Verander een Dreuzel Trui in een Wemel Trui!  |  @laurenfairwx

Verander een Dreuzel Trui in een Wemel Trui! | @laurenfairwxLeer hoe je een bestaande trui kunt aanpassen aan een Weasley-trui uit de Harry Potter-boeken door je eigen initiaal voor dubbele steek toe te voegen! Lees deze video …
jongens, ik wilde al heel lang mijn eigen Weasley-trui met mijn initialen erop en ik heb er eindelijk een gemaakt, ik heb geleerd hoe ik specifiek op de middelbare school moet breien, zodat ik mijn eigen Harry Potter-breisels kon maken, en ik ben dol op dat Molly Wemel deze maakt voor al haar kinderen met Kerstmis Maar hoewel ik behoorlijk succesvol was in het breien van mijn eigen huissjaals, had ik zoveel moeite met het vanaf nul breien van een trui. Ik heb enorm veel respect voor mensen die dat doen. Maar onlangs gebeurde het voor mij dat ik misschien niet de hele trui hoef te breien, ik heb geleerd over dubbele steken, een manier om ontwerpen toe te voegen aan bestaand breiwerk met een tapijtnaald en wat garen. Je dupliceert in feite de steken die er al zijn en het duwt de oude steken eronder zodat het nieuwe ontwerp er precies in past! Dus kocht ik de effen gekleurde trui bij uitverkoop in een winkel, ik koos wat garen uit in een bijpassende kleur en naaide mijn initiaal er recht bovenop! ik ga jullie proberen uit te leggen hoe ik dit deed, maar ik kwam er gaandeweg een beetje achter en ik heb het maar één keer geprobeerd, dus mijn methode is niet helemaal perfect. Voel je vrij om dit uit te testen jezelf en laat het me weten als je een betere manier hebt gevonden om het te doen! ten eerste wordt een dubbele steek meestal over tricotsteek gedaan, die er in feite uitziet als een stel kleine letter V’s zonder openingen tussen de trui die ik vond, heeft openingen. Ik denk dat het een soort geribbelde steek kan zijn, dus ik heb een beetje toegevoegd schuine lijn naar links en rechts van elk van de kleine V-steken om die gaten op te vullen als de trui die je kiest een ander steekpatroon heeft, probeer dat patroon dan zo goed mogelijk te dupliceren Ook het garen van de trui lijkt me een beetje omvangrijker dan normaal kamgaren, maar het volumineuze garen dat ik heb gekocht om dit project te doen, is zeker zwaarder. Ik denk dat het mijne iets beter zou zijn uitgevallen als ik hetzelfde garen had gevonden, alleen in een andere kleur, maar dat is oké, het hoeft niet perfect te zijn, want het hoort er toch handgemaakt uit te zien.Ik begon met het maken van een kaart met de letter L voor Lauren op mijn computer Ik heb deze trui gemeten en ontdekte dat elke steek ongeveer een halve inch l breed en een kwart inch lang, en toen maakte ik een raster met blokken die zo groot waren Dus eigenlijk was ik van plan om een ​​steek voor elk van deze blokken te dupliceren, en dan markeer ik ze af terwijl ik ga om er zeker van te zijn dat Ik weet waar ik ben op het patroon.Ik ben begonnen door het midden van mijn trui te vinden beneden waar ik de initiaal wil hebben en ik knoopte een klein stukje garen aan een steek om dat tijdelijk bij te houden, daarna knipte ik een lang stuk van garen en er een tapijtnaald door rijgen zodat ik het door de binnenkant van de trui op dat middelpunt kon voeren Trek het echter niet helemaal door, laat een beetje extra garen in de trui zodat ik aan mijn duplicaat begin steek in de rechterbovenhoek van deze V-vormige steek Om dit eerste deel te bedekken, volgde ik die lijn naar het punt van de V en stak mijn naald daarin, stak hem weer linksboven in de vorm en trok aan het garen door Om die V-vorm af te maken, steek je je naald terug in de punt zodat je kunt creëren e die linkerkant van de V Om die lijn te maken om de geribbelde opening te vullen waar ik het over had, stak ik de naald weer omhoog net links van de V-vorm en trok het garen erdoor en dat gaf me mijn eerste V-vormige steek ! Om het met de volgende te verbinden, steek ik de naald rechtsboven in de volgende V-vorm en weer naar buiten op het punt, vergeet niet om uw kaart te markeren wanneer u klaar bent met een steek, zodat u kunt bijhouden waar u bent. volgende steek, steek de naald rechtsboven in en duw hem linksboven over en weer uit de stof Werk dat af door je naald in de punt te steken en net links van de steek weer naar buiten Hopelijk kun je sorteren of pak het patroon vanaf daar, maar volg in het algemeen de steken die er al zijn als u in de war raakt.Als u het einde van de lijn op uw kaart bereikt, kunt u een rij omhoog gaan en teruggaan in de tegenovergestelde richting. randen, je hebt die extra steken aan de zijkant niet nodig, dus je kunt gewoon doorgaan naar de volgende V-vorm.En als er geen andere steek is naast waar je bent, kun je altijd je garen gewoon over de achterkant van je stof tot je bij de volgende steek bent die je moet bedekken. Hier kun je zien dat ik sta rt in het midden van de kaart, dus ik sloeg terug naar de eerste rij en bracht die steken natuurlijk aan de rechterkant, tenzij je ook een L-initiaal hebt, heb je een ander patroon van steken om te dupliceren De basisstrategie is hetzelfde Als je garen op is zoals ik deed, maak dan een steek af met je naald aan de binnenkant van de trui, klap de trui dan open zodat je de achterkant van je werk kunt zien en knoop het uiteinde vast aan een nieuwe stuk garen Steek dan je naald weer naar buiten om hier verder te gaan, ik had de hele onderkant van de L af, dus ik telde over en begon drie steken vanuit het midden, zodat ik dit verticale gedeelte van de kaart op dit punt kon invullen , Ik was in staat om iets sneller te werken sinds ik het patroon had bedacht en ik had veel geoefend. Als je het verprutst, kun je altijd steken uittrekken. Ik merkte dat het hielp om mijn linkerhand op de binnenkant van de trui, zodat ik niet per ongeluk garen aan de achterkant van de trui grijp als ik stil ben naaien als je eenmaal over elk blok op je kaart hebt genaaid, eindig door de naald in de binnenkant van je trui te steken en een grote knoop op de achterkant van je steken te leggen! En zo verander je een gewone Dreuzeltrui in een Wemeltrui Of -trui, als je dat liever hebt. Op een gegeven moment wil ik waarschijnlijk alle uiteinden aan de binnenkant weven omdat ze nu een gigantische puinhoop zijn, maar jij kan niet echt zeggen dat ik eigenlijk best blij ben met de manier waarop dit uitkwam! Het lijkt erop dat ik de L recht op de trui heb gebreid Ook al bleek het gele garen wat omvangrijker te zijn dan ik had gepland Dit was een totaal experiment voor mij en ik ben zeker geïnteresseerd om te horen hoe je Weasley-truien uitkwamen als je besluit om de methode te proberen om met een bestaande trui te beginnen en je initiaal er bovenop te naaien! Of weet je, als je er echt een helemaal opnieuw breit, want dat zou geweldig zijn! en vergeet niet me een foto te sturen van jou met je Weasley sweater op twitter @laurenmyrtle (nu @laurenfairwx) Bedankt voor het kijken en ik zie je snel!

admin

Bir cevap yazın