voor beginners Vogue Knitting Het ultieme breiboek | Boek voor een beginner, gevorderde breier en ontwerpers

voor beginners  Vogue Knitting Het ultieme breiboek |  Boek voor een beginner, gevorderde breier en ontwerpers

Vogue Knitting Het ultieme breiboek | Boek voor een beginner, gevorderde breier en ontwerpersVind ik het leuk of niet? Het is geen volledige recensie van Vogue Knitting The Ultimate Knitting Book, want ik heb het niet allemaal gelezen. Waarom? Ga en bekijk de video. Ik hoop dat ik op een dag…
hallo allemaal vandaag een nieuwe recensie van het mode-breiboek ik heb een recensie van het boek hier op het scherm gedaan dus bekijk het en dat boek heeft wat informatie die dit boek heeft, maar de andere is in een heel ander formaat geschreven laat je zien hoe je een patroon schrijft, dus als het je laat zien hoe je een patroon schrijft, kun je echt weten hoe je een patroon moet lezen, vooral als je groter bent dan breier dit is mijn tweede boek in mijn verzameling en je kunt dat boek of andere boeken krijgen als je geïnteresseerd bent via mijn atletenlink, ga dan naar het boekdepot of stuur vijf procent commissie mijn kant op als je die krijgt en volgens mijn weten kun je via die link elk boek krijgen dat je wilt, best cool en ze gratis verzenden ik vind het leuk dat ik naar dit boek link en dus kijk eens hoeveel het waard is maar ik vind het echt leuk dit is mijn tweede boek dat ik je zou aanraden om te kopen heb ik het allemaal gelezen nee maar ik ben ik ga je vertellen wat ik er zo leuk aan vind, welke dingen ik zou de dingen een beetje opfleuren hoe komt het dat ik niet alles heb gelezen de eerste dingen eerst ik moet je vertellen over het belangrijkste wat een nuttige kennis is die dit boek heeft en daarom laat ik het je zien omdat de tweede ding dat in mijn hoofd wijst en zonder te weten wat het binnenin heeft, is de werkelijke grootte, dus ik zou de dingen een beetje in die richting opfleuren voor de toekomst oké, want ik moet je vertellen dat als je dit boek krijgt, dit een enorm boek is zal heel moeilijk zijn om het op de plank te zetten, dus gewoon om je te laten zien en dit is het boek en dit is als een standaard notitieboek dus dit is het verschil oh je weet dat het geen vriendelijk boek is om het in je tas te nemen en mee te nemen overal nee en het is blij ik ben gewoon interessant hoe zwaar het is dus je weet wat ik ga doen ik ga het hier neerzetten daarom om dingen op te fleuren voor de toekomst als ik het kon veranderen zou ik zeker gaan door de hoofdstukken omdat ze geweldig zijn en gemaakt alsof je die collecties kent die je kunt samen een kerstcadeau of adventskalender kopen en op die manier kunnen ze zelfs wat dingen opbouwen of dingen meer schrijven in het boek waarvan ik vond dat het ontbreekt of misschien weet je niet geweldig misschien is dit onze kans om het zelfs uit te breiden meer dus je vraagt ​​wat voor soort kanaal wat voor soort hoofdstukken hebben we ja inhoud zelfs als je niet door de inhoud gaat ik ga de inhoudspagina vinden je zou kunnen zien dat elk van hen in kleuren is, dus jij zie die kleine kleur stukjes ja oke pauze en controleer de inhoud dus we hebben hoofdstukken en er is een kleur dus ik denk dat de kleur de kleur is van de randen hier zullen we je vertellen wat het is ik kan je laten zien hoe het prachtig is getekend de foto’s en ik vind het echt leuk en eigenlijk wat ik zou doen ik zou een apart boek maken een klein ding voor elk hoofdstuk en misschien zelfs ontwikkelen ontwikkelen of er wat meer onderzoek over doen dat zou echt interessant zijn weet je dit is een grote taart om eet meteen en het kan je overweldigen ke wanneer ga ik zelfs beginnen met het lezen van dingen en als je wat dingen in kleinere brokken hebt, zal het beter en gemakkelijker zijn om te pakken, je zou kunnen sommige secties zijn gewoon om te lezen en er zijn interessante dingen om te lezen en daarom heb ik het niet gelezen over hen omdat ik een basiskennis heb ik weet niet alles als het hier staat opgeschreven en ik wil het heel graag lezen maar vanwege het volume en als ik het wil openmaken en op tafel wil leggen duurt het allemaal het en ik heb geen kinderen, maar als je kinderen hebt, heb je dan een plekje op je tafel Ik zeg alleen maar eh, dit is en dit is een vrij duur boek en het is prachtig gemaakt en je zou het zeker niet willen vernietigen dus ja dat is mijn dat is mijn gedachten het is perfect voor beginners gevorderden en zelfs ontwerpers als je de inhoud hebt gezien ze hebben informatie over accessoires en hebben een basistechniek we gaan naar een aantal zelfs extra’s zoals ik denk brioche of andrelite mozaïek breien dus iets voor u om nieuwe techniek te leren u ik heb ooit de basis gehad en dan ga je het zelfs leuk vinden hoe je jezelf moet meten om een ​​trui te breien of hoe je sjaalhoeden moet ontwerpen, trui enzovoort, dus ik denk dat het zo de moeite waard is, maar als je wilt dragen het om je heen je moet een rugzak hebben ik zeg alleen maar dus dit is een groot formaat grote kennis dit alsof het een grote koningin is dat is wat ik zeg dus als ik het zou verliezen zou ik waarschijnlijk een nieuwe krijgen maar ik zou het gewoon houden het thuis want dat doe je met een koningin houd het in het kasteel ten tweede het boek laat je zien hoe je afkantt afkant hoe je breit averecht breit voor rechtshandige breisels maar ook voor linkshandige breisters en zo om het wat spannender te maken voor de toekomst is er informatie bijvoorbeeld over kabels ik denk dat ik het heb gemerkt ik ben niet zeker van brioche of andre luck of mozaïek breien percep omdat ik er niet over heb gelezen maar zijn ze gewoon geschreven voor goed- overhandigd of voor linkshandig zou ik dingen opfleuren zeker zou ik zeker kruiden dingen meer schrijven of meer laten zien voor linkshandige breiers en ik heb op dit kanaal drie video’s hoe je een vaatdoek breit voor linkshandige breiers ik ben een rechtshandige breister maar ik wilde het aan mijn vriend laten zien en ik dacht Nou, ik heb zo lang gebreid dat ik er zeker achter kan komen dat het een beetje een uitdaging is, maar wat ik daarvan heb geleerd, is dat hoewel ik rechtshandig ben en je iets plat breit, je je hand niet hoeft om te draaien werk als je leert hoe je moet breien zoals linkshandige breiers doen, dat is verbazingwekkend, dus als je dat nog niet hebt geprobeerd, zou ik zeggen: ga ervoor als je iets plat breit, ik maak dingen in de rondte lichter en door het te zeggen de eerste helft van het boek zal je uitleggen hoe je dingen doet, zoals kabels en zo, plat breien, zodat je de goede kant en de verkeerde kant hebt, zodat je je werk omdraait, maar als je iets rond breit, is er een hoofdstuk over zoals een en nogmaals, ik heb het niet gelezen, ik heb het niet allemaal gelezen, wat ik nog een keer zou willen, ik kan je wedden v ote breien en die mensen die hier meer zijn weten meer over breien en dan ik

ik zeg alleen dat ik daarom dit boek heb om deze kennis op te doen het is gewoon weer een training ik weet niet zeker hoeveel ik eigenlijk kan laten zien dus ik zal gewoon zo omdraaien hoe dit boek is oh whoa whoa het valt oke laten we het vasthouden als een baby en blader het nu door zodat je een glimp kunt zien van hoe het vanaf het einde is opgeschreven ik weet niet zeker of je kunt zien hoe dingen meten hoe driehoeken worden gedaan let op je rug wat anders zou ik dingen opfleuren je hebt een kabelsectie en je hebt een mooie foto van een kabel hoe hij wordt opgetild alsof je een monster kent en dan heb je die tekeningen zijn trouwens prachtig wat je moet doen met een nette breinaald en zoals ik al zei het is alleen voor rechtshandig dus als je hebt het gedaan alsof je gescheiden bent met kleine boekjes je zou het eigenlijk voor rechtshandigen linkshandig kunnen doen en ik zou een beetje een sectie doen, want als ik zou zeggen dat ik niet zo slim ben en ik zie de foto van de mooie kabel en ik denk dat het enige gedeelte dat ik moet doen een twee drie is en opnieuw turf dat ik die kabel niet zal krijgen omdat kabels in het gedeelte zijn dat we draaien, dus dit is wat we doen, maar dan voor een bepaalde periode of zoiets misschien is er aan het begin uitleg maar geloof me mensen zijn zoals ik ze zou hem gewoon omdraaien ik vind deze kabel leuk en lees die drie foto’s en denk oh dat is het enige wat ik moet doen nee dus het zal erg handig zijn om die kleine schema’s te hebben misschien van de kabel die um tonen en dat zoals als iemand zou willen oefenen dat zou cool zijn natuurlijk niets aan dit volume toevoegen, maar nogmaals, als dat werd gesplitst, zou het zo leuk zijn ik wil het doen ik wil het lezen er is een mooie sectie met betrekking tot de finale ijzers ding aan het einde van dit boek, het laatste deel van het boek dat je zeker kunt omdraaien en opmerken is dit en dit is waarschijnlijk niet voor jou om erop te tekenen en er is zoiets als um gage wijs, zodat je weet hoe dichtbij hoe breed het is ik neem aan dat dit hier is om er een kopie van te maken l ike je weet dat je het kopieert en ik heb een printer en ik denk niet dat het meer dan a4 print zoals zelfs scannen ik denk dat de a4 het maximale is dat ik kan bellen, dus ik zou het niet kunnen gebruiken en opnieuw als we hadden dat systeem met kleine boekjes je kunt zeker een boek apart maken en het zal als een oefening zijn je hoeft je geen zorgen te maken dat dit boek zo mooi is en wat je er ook op begint te tekenen het zal het gewoon vernietigen het zal als iets zijn dat je uiteindelijk zelf kunt spelen en ook dat je misschien alleen dat boek kunt rapporteren, dus als je geen ontwerp meer hebt, ik weet het kleurwerk in die meter niet of laat in die meter um weet je, dan kun je het terug kopen of dan kun je gewoon fotokopie het is het niet ik weet het niet zeker, maar een zanger in het leven als je een boek maakt met enten zoals met de meters dat zou geweldig zijn en laat het me weten ik wil er een die interessant is voor kleurwerk voor alleen jou weet ontspannen dingen vullen mijn feedback koop het boek koop een goede rugzak koop een goede tafel zorg sur er is niemand in de familie om je heen om niet te vernietigen om er niets op te morsen en alle kennis hier het is de moeite waard om te lezen en jongens oh je maakt geweldig werk om het op te schrijven ik moet gewoon naar de sportschool om te maken ik kan het zeker aan ik hoop dat je deze leuk vond ga naar die link hieronder koop een boek voor jezelf want je verdient het laat me weten wat voor soort boeken je in je verzameling hebt in omgekeerd breien en ik zal langzaam maar zeker mijn verzameling maken grotere whoa tot de volgende jij

admin

Bir cevap yazın