voor beginners Voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudig patroon / gemakkelijk breipatroon / vest / pet

voor beginners Voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudig patroon / gemakkelijk breipatroon / vest / pet

Voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudig patroon / gemakkelijk breipatroon / vest / petbreien #knittingpattrn #velekmodelleri Wereldwijd YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC44KwK9fbAonjLyrdcDu_Pw Onze website: https://canseli.com/ …
e Hallo allemaal, weer welkom op mijn kanaal. Vandaag wil ik een heel eenvoudig breipatroon met je delen. Zelfs onze vrienden die nieuw zijn met breien, kunnen dit patroon gemakkelijk maken, en het lijkt alsof het rij voor rij is gebosseleerd. Laten we eens kijken naar de achterkant van dit type met de afbeelding van je vriend in dit middelste kanaal. Ik heb de baby met richting gebreid, ik heb naalden nummer 3 gebruikt tijdens het breien van het model, ja, terwijl ik het model aan het breien was, ja, ik heb een lichte kleur gekozen voor een medium dikke baby, zodat het begrijpelijk is en ik wil maken het model expressief met nummer 3 naalden, laten we uw model beginnen door onze lussen te gooien. Ons model bestaat uit veelvouden van 5 lussen en 5 lussen. Kijk, heb ik de eerste vijf lussen op deze manier gebreid 123455 weer 1 2 3 mP3 345 ja 1 2 3 mP3 345 met jou, nadat je 5 10 15 20 25 lussen hebt gegoten langs de maat van het breiwerk dat je hierin wilt breien manier worden er 2 lussen toegevoegd. we maken 3 steeknummers b Het is zo opgezet. Ik begon direct te breien zonder een patroon te breien, ik heb geen rimpeling gemaakt, maar als je wilt, kun je hier elk elastisch patroon breien dat je wilt, nu begin ik met het directe patroon terwijl ik aan de voorkant van het breiwerk zit, zoals Ik zei, ik brei de zijsteek omdat het de eerste rij is, ik brei 12 steken achteruit en brei de volgende drie lussen 11 12 mP3 opnieuw 2 lussen averecht een B2 13 lussen brei 1 een twee drie we voltooien de eerste rij van de patroon op deze manier drie brei twee averecht 13 lussen brei de laatste twee lussen nogmaals averecht deze rand, laten we het recht breien. We hebben het op deze manier afgemaakt, ik heb het omgedraaid, we hebben de lussen aan de achterkant gebreid zoals we het zien, kijken of ik de randlus heb genomen. Hier heb je één rechte lus, we breien hem recht, deze drie lussen zijn niet in de tegenovergestelde richting, ze zijn ook omgekeerd, dus we breien de lussen die we op de achterkant zien zoals we ze zien. en we maken onze rij tanden af ​​als 3 rechte 3 achteruit 2 rechte steken. breien Ik voltooide mijn beurt, de achterkant van het breien Nu kwam ik terug en kwam aan de voorkant van het breien, zo zien we er die dag uit. Heb ik deze randlus genomen voordat ik ging breien, heb ik de volgende lus op de achterkant gebreid, hier is een fout gemaakt, laten we het meteen repareren en dit werk moet recht zijn We hebben hier deze drie rechte lussen Na twee achteruitsteken neem ik de achterkant van mijn garen. 1 2 3 steken. Net aan het einde van de tule. Hier en daar trek ik een lus van hier en daar, en het verlengt dit. Ik heb mijn werk rechts een lus nu een paar keer gewikkeld, we hebben 3 van deze drie lussen recht aan elkaar gebreid, zo in ons eerste model omdat het de eerste rij is, had ik moeite om drie lussen op te pakken. We hebben 3 lussen verkregen uit 13 lussen. Ondertussen hebben we twee averechte steken, we breien ze ondersteboven, we breien weer drie rechte lussen als we hier komen, we maken ons model hier, hoe hebben we dat gedaan, ik nam de draad van de sterfelijke achterkant van een of twee drie lussen. Ik zonk vanaf hier Ik trok een lus en rekte deze opblaasbare lus uit toen ik hem eenmaal had gemaakt. Dit is waar de tweede lus was en ik brei de resterende drie lussen op deze naald recht aan elkaar, we breiden twee omgekeerde lussen van de krachtlus tot 3 lussen zwart en nogmaals, neem mijn draad naar achteren en kijk, kijk naar het vervolg van de drie lussen, ik trek eerst een lus en dan maak ik een lus, deze drie lussen op de buik, strek deze drie samen. Ik breide dit als een omgekeerde en ik eindigde mijn toer door de zijlus recht te breien. Aan het einde van mijn rij draai ik mijn breibeeld ja, nu als we bij de achterkant van het breiwerk komen, begin ik met het nemen van de nieuwe randsteek zonder de volgende steek te breien. De volgende rechte steek heb ik weer gebreid. Hier breien we de gerechten die we hebben gemaakt van het model 11 12, we breien de eerste twee in omgekeerde volgorde. kijk we hebben onze lange lus eruit gehaald, ik kwijlde voordat we hem breien abonneren trouwens, we hebben twee rechte lussen, laten we ze recht breien, abonneren en als we bij de plek komen waar we dit patroon hebben opgezet, breien we de eerste twee lussen achteruit, we slaan 3 lussen over, ik heb een of twee lussen achteruit gebreid, ik nam 3 lussen zonder te breien, 2 lussen recht en als we weer bij het model komen, breien we er twee achteruit, en we krijgen deze 2 lussen zonder te breien 3 ik eindigde mijn beurt door plat te breien ja nu heb ik hem weer omgedraaid ik kwam naar de voorkant Ik nam deze randlus Ik breide 1 lus achteruit Nu hier en ik heb het geheel gebreid Ik heb de achterkant bro we breien de weer lange lus terwijl ik een fles kocht zonder te breien We hebben twee rechte lussen aan de onderkant We breien ze recht 12 lussen achteruit en nemen opnieuw mijn draad naar achteren en kijk, we breien de lange lus hier weer. Ik brei de resterende twee lussen recht. 12 lussen keren dit spel om, ik neem de lus zonder te breien, we breien twee lussen recht. Dit is een omgekeerde en zijlus, in het voorbeeld heb ik mijn rij voltooid, dat is terug. Brei nu weer. Ik ben aan de achterkant, ik nam de randlus, ik breide een lus recht. Nu, zoals nu, breien we alle lussen achteruit, een of twee, en ik brei de derde lus in monada, en nu is het de laatste keer van ons model. 12 lussen breien 13 lussen achteruit 12 lussen 12 lussen vechten 13 lussen les, nou kijk eens wat we hebben overgeslagen we maken de lus af zoals dit is onze laatste rij nu ons eerste patroon hier werd gevormd ja nu als we verder omhoog gaan laten we hetzelfde doen operaties, zie ons model eens, ik nam mijn rand, ik nam de volgende lus, keerde hem om, ik breide mijn garen terug, ik nam de achterkant van mijn garen, kijk hoe we het deden, kijk hoe we het deden, ja 1 2 trek uit de 3 lussen, ik zink, ik trek een lus en het rekt deze opblaasbare lus, nu vul ik onze 3 lussen hier weer deze we breien ze alle drie recht aan elkaar, we begonnen aan de nieuwste model, keer 2 lussen ertussen om, en nogmaals, kijk of het drie rechte lussen heeft, ik nam mijn draad naar achteren 1 2 3 van de voortzetting van de 3 lussen, we zinken hier in de opening, we tekenen een lus en verleng het, we wikkelen een lus en breien alle drie van deze drie lussen samen recht Ik brei de 2 omgekeerde lussen ertussen, neem mijn touw naar achteren en d bouw mijn model weer op deze drie lussen, teken een lus en brei 3 van de drie lussen recht aan elkaar, dit is aan de andere kant, dit is een mooi breipatroon, dit is een mooi breipatroon in onze zoektocht naar onze breisels. Je kunt het gebruiken of je kunt het gebruiken als je het hele model breit. Ik zeg laat het evenement maar komen, tot ziens in nieuwe video’s doei doei Zorg goed voor jezelf

admin

Bir cevap yazın