voor beginners Wat is hier aan de hand GAREN BLOOTGESTELD

voor beginners Wat is hier aan de hand GAREN BLOOTGESTELD

Wat is hier aan de hand GAREN BLOOTGESTELDbagoday #preimeryarn #yarnreview Leer haken met bagoday crochet op YouTube. Gratis haakpatronen via eenvoudig te volgen haak-tutorial van bagoday …
hallo allemaal het is kristal dus hoe gaat het met iedereen vandaag weet je wat ik ga zeggen ik hoop dat het goed met je gaat en ik hoop dat je veilig blijft ik echt echt ik hoop dat voor iedereen dus vandaag heb ik een garen review dus um ten eerste wil ik zeggen dat ik deze muts niet heb gemaakt, deze muts is gebreid en kwam van mijn goede vriend Gary op het youtube-kanaal urban garen nu als ik het me herinner zal ik een link naar zijn kanaal hieronder plaatsen, maar ik heb wel een heel erg ik heb geheugenverlies op korte termijn, dat doe ik echt en ik vergeet dingen heel gemakkelijk, dus het spijt me Gary als ik dat vergeet, maar het is gebreid en hij stuurde het naar mij omdat hij weet dat ik niet kan knijpen, maar ik doe het hou van dingen breien eh en hij heeft hier een patroon voor als je zijn kanaal bekijkt ik raad het ten zeerste aan hij is een van mijn favoriete youtube-kanalen dus check hem goed oke dus laten we doorgaan en ingaan op deze recensie ik merkte het eigenlijk iemand stuurde me een e-mail en zei dat de première een nieuw katoengaren had ik hou van katoengaren ik ben altijd in het teken en voor een goed katoenen garen dus een die ik toch nog niet heb beoordeeld en het heet premier grof katoen premier grof katoen zit hier je wilt er een beetje over lezen laten we erover lezen premier grof katoen 50 meter onthoud dat 46 meter 35 ounces 100 gram 100 katoen gemaakt in kalkoen onthoud dat de kleur die ik in mijn hand heb terracotta wordt genoemd en het is geclassificeerd als een omvangrijk nummer zes machinewas op koud en plat te drogen, dus ik ben geen grote fan van hobbelige katoen eerlijk maar het voelt prima alsof het kledingstuk waardig is als ik zeg kledingstuk waardig ik bedoel ik zou het niet gebruiken ik zou het niet in de keuken verspillen want dan is katoen dat je in de keuken gebruikt geschikt voor stijver katoen zoals wasmachine eieren en theedoeken en onderzetters en zo, dat spul werkt prima voor stijvere katoen zoals perziken en room en suiker en room en dat soort dingen, maar als je een heel mooi katoenen garen vindt dat zacht is, zeg ik altijd dat het kledingstuk waardig is en het is geweldig voor kleding dus diteen zou kledingstuk waardig zijn, maar het is een dikke zes um en je kunt de golving ervan zien, het heeft die streng erin en zoals ik al zei, ik ben daar geen grote fan van, maar verder voelt het goed en ik kan zien dat het zal pluizen in de wasmachine um ik zeg altijd dat dit slechts mijn veronderstelling is van alle garens die ik heb behandeld kan ik meestal zien door naar een katoen te kijken of het gaat schillen en mijn aanbeveling zou zijn om met de hand te wassen dit voorzichtig, niet om het in de wasmachine te doen, tenzij je een handwasprogramma hebt of je kent zoiets als extreem delicaat en je kunt het in een zak doen en er staat ook vermeld om het plat te leggen. Ik zou dat zeker doen, dus dit is erg mooi nu zijn er een twee drie vier vijf zes zeven kleuren beschikbaar en ze zijn 499 per stuk oke 499 vier oke ik ga één ding heel snel zien als ze een beetje bij hun kassa zijn oke ja ze zijn 499 oke goed ik zag dit garen en het kwam heel erg bekend voor bij een garen dat ik net heb eerder gezien dus ik deed toevallig een aankoop bij mijn vriendelijke buurt Walmart en vond precies hetzelfde, maar goedkoper dit is de steunpilaar van het merk van Walmart 100 luxe katoengaren laten we erover lezen kleuren zijn hetzelfde 100 katoen 50 yards omvangrijk zes 100 katoen machinewas op koude niet in de droogtrommel gemaakt in kalkoen het is hetzelfde ik vind dit vaak, vooral omdat ik zoveel werfrecensies van zoveel verschillende bedrijven doe um ik kom garens tegen die precies hetzelfde zijn waarschijnlijk vervaardigd in exact dezelfde faciliteit alleen verschillende labels geslagen op hen is het heel gewoon ik zie het vrij vaak ik kan tonnen garens noemen die eigenlijk zo zijn en daar is helemaal niets mis mee, maar als je het bekijkt vanuit een prijsstandpunt is dit van Walmart het is precies hetzelfde als premier maar een dollar goedkoper plus je kunt gewoon naar Walmart gaan en het in de winkel halen als je Walmart het heeft um dit moet je verzendkosten betalen tenzij je meer dan een bepaald bedrag uitgeeft ik denk dat het 75 is bij première um dat is niet moeilijk voor mij om te doen, maar het is nog steeds een dollar meer dan wat het is bij Walmart voor zover het qua kleur gaat zes kleuren hier bij première Walmart zes kleuren whoa dat is nogal een schok oh mijn god, zijn ze dezelfde kleuren laten we zie we hebben een crème of een witte in beide ja we hebben deze in beide verschillende namen dit was terra cotta vanaf première de kleur deze heet roestige baksteen verschillende namen dezelfde kleur um laten we eens kijken wat de andere kleuren zijn we hebben een lamp roze bij première we hebben een lichtroze bij walmart oh premiere heeft een grijze walmart heeft dezelfde grijze première heeft een chocoladebruin ooh ik zou het geweldig vinden als een walmart chocoladebruin heeft nu die niet verkrijgbaar is bij mijn plaatselijke walmart of ik zou ik hebben zou dat hebben gekocht, maar uh en laten we eens kijken wat de andere kleur is die ik mis, laten we nog een kleur zien première heeft een groenblauw die ik noem het meer een blauwachtig blauwachtig groen oog ik denk dat het een soort groenblauw is in Walmart the het enige verschil is dat ze een lig hebben ht blauw, dus ze hebben allemaal hetzelfde kleurenpalet, behalve de blauwe premiers is meer een groenblauw uh licht blauwgroen en Walmart is eigenlijk heel lichtblauw, dus behalve dat is er geen verschil tussen de twee, dus onthoud dat wanneer je koopt niets tegen een van deze ze zijn allebei als je van de hobbelige katoen houdt en het niet uitmaakt dat het een dikke zes is, zou het waarschijnlijk een uitstekende tas zijn en ik heb er twee van elk van deze gedaan en omdat ze precies hetzelfde zijn garen 999 procent ik zou bijna kunnen garanderen dat ze um zijn, ik zal ze waarschijnlijk in een tas gebruiken, in feite zou ik dat binnenkort kunnen doen, maar houd er rekening mee dat als je toegang hebt tot een Walmart, het een dollar goedkoper zal zijn bij Walmart voor de exact hetzelfde dat je het in première kunt krijgen, exact dezelfde kleuren, behalve dat de blues een beetje is

verschillende um exact dezelfde yardage alles is exact hetzelfde behalve dat het een dollar goedkoper is bij Walmart um en je zult hiervoor verzendkosten moeten betalen, tenzij je genoeg kunt kopen om gratis verzending te krijgen, dus wat vind je ervan dat je weet wat ik ik ga een video maken over andere garens zoals deze omdat ik denk dat dat een goede interessante video zou zijn en het is iets waar jullie ook naar uit kunnen kijken ik weet zeker dat jullie het al vaak hebben opgemerkt laat het me weten in de opmerkingen als je hebt gemerkt dat garens precies hetzelfde waren en als je ze gaat bekijken, lijkt het alsof ze op dezelfde plek zijn gemaakt, ze hebben exact dezelfde hoeveelheid meter het garen heeft dezelfde kleur als het is hetzelfde garen, je weet dat het hetzelfde garen is, ik bedoel, er zijn maar zo veel garenfabrieken in de wereld, veel daarvan zijn in Turkije, maar ik zeg alleen maar eh ja, dit zijn hetzelfde en ik zal ze samen gebruiken omdat ik dat doe heb vier ballen en maak er een mooie tas van hoe klinkt dat denk ik ik kan een pruik maken met een zweep zweep sorry, sla een van die zakken heel snel op en ik denk dat ik dat zou kunnen doen, dus eigenlijk zoals ik al zei, laat het me weten in de reacties als je weet of je garens kent van een paar meter zoals dat zijn hetzelfde ik ben geïnteresseerd om te zien wat uh je hebt gezien dat dat hetzelfde is zodat ik kan zien of ik het heb en het aan mijn video toevoegen want ik ga een video maken van garens die hetzelfde zijn geslagen met een ander label ik zag veel van dat soort lussen en draden veel grote wendingen van joann zoals dat eh sommige walmart’s zoals dat je weet dat ze gewoon hetzelfde zijn ander label maar zoals ik al zei dat is geen slechte zaak dat is het niet een slechte zaak, veel garenbedrijven doen dat en je moet gewoon op zoek naar de beste deal en in dit geval wordt het het merk van Walmart bedankt iedereen voor het kijken hey snelle leuke video en zoek een tas hiervoor ik zou kunnen beginnen op deze vanavond ga ik een film kijken met mijn kinderen en ja, de tas zal mij ook niet meenemen lang werken in volumineuze zes, hopelijk vinden jullie het leuk, maar onthoud dat het eenvoudig zal zijn omdat het een golvend dik garen is. Het zal waarschijnlijk niet te veel steeksteekdefinitie hebben, maar soms werken eenvoudige um-steken met een hobbelig of druk garen de het beste dus zoek daar snel naar vergeet niet om deze video een like te geven onthoud laat het me weten in de reacties van garens die je hebt gezien die hetzelfde zijn die alleen een ander merk hebben en uiteindelijk zal ik het allemaal compileren en een goede video en het wordt geweldig bedankt iedereen voor het kijken liefs jullie ik zie jullie op mijn volgende video oke blijf veilig doei

admin

Bir cevap yazın