voor beginners Watson Wafel Trui Vest GRATIS Haakpatroon Video Tutorial

voor beginners Watson Wafel Trui Vest GRATIS Haakpatroon Video Tutorial

Watson Wafel Trui Vest GRATIS Haakpatroon Video TutorialDit gezellige vest met wafelsteek kan in 16 verschillende maten worden gehaakt, van baby tot 5 XL. Het haakpatroon is GRATIS op www.LakesidesideLoops.com en dit …
hallo jongens, dit is Kimberly van Lakeside loops en vandaag laat ik jullie zien hoe je het Waffen Waffen who watson wafelvest maakt. Ik bedoel, zovelen van jullie hebben lang op dit patroon gewacht en ik ben erg enthousiast om het te delen de video-tutorial gaat alleen over de basis, dus voor de volledige schriftelijke instructies kun je het gratis geschreven patroon vinden op mijn website Lakeside loops kalm er zijn foto’s de volledige details om te naaien telt de yardage die je nodig hebt alles wat je moet weten staat op de blog dus ga gewoon naar de website alle info daar en dan kun je deze video gebruiken als je precies wilt weten hoe je de wafelsteek moet maken Ik ga het bespreken de trui aan elkaar naaien de rand hoe je je rijen telt deze video zal wees echt behulpzaam of ik hoop tenminste dat dit het is we gaan dit beginnen door een paneel te maken dat de zijkanten en de bovenrug is of de langste rechthoek binnen het geschreven patroon je kunt de exacte kettingschakel vinden die je nodig hebt maken afhankelijk van n welke maat je aan het doen bent Ik maak slechts een klein voorbeeld om je de steken te laten zien die je gaat gebruiken dus ga nogmaals naar de blog alle informatie daar je kettinglengte je steek telt de hele negen meter dus het zegt om te ketenen wat het nummer ook is en haak dan een stokje in de derde ketting vanaf je haaknaald, dus één twee drie we gaan dubbel haken in deze ketting en dan gaan we dubbel haken in elke ketting totdat we bij de heel einde dus we gaan gewoon langs de ketting werken en maken een stokje goed dus ik ben klaar rho1 rho2 zegt om twee lossen en dan draaien dus we gaan nu in de tegenovergestelde richting werken en we gaan naar een stokje op de voorpaal een stokje op de voorpaal doen en dan gewoon een normaal stokje dus ik ga garen en ik ga mijn haaknaald achter de paal van de eerste steek steken Ik ga wat pakken garen en breng het terug rond de steek met mij als een garen om en trek door twee en garen over en haal door de laatste twee om mijn voorste stokje af te maken Ik ga hetzelfde nog een keer doen rond de volgende steek en nu in de derde steek haken we gewoon een normaal stokje in de steek we gaan dit gewoon herhalen verwerk onze toer helemaal naar beneden zodat mijn dubbele haak erin ging zodat ze achter de paal van deze steek gaan hak mijn eerste voorpaal een dubbele haak een tweede rond de volgende steek en dan een normaal stokje in de volgende steek Ik ben aan het einde van rij twee en ik wil je gewoon laten zien dat mijn laatste stokje in een soort van de beginketting van mijn eerste rij gaat. Ik wil ervoor zorgen dat de laatste steek erin komt, zodat je moet eindigen met een dubbel een normaal dubbel haak oke dus dit was de achterkant van onze wafel nu gaan we twee lossen voor rij drie en draaien en dit is waar de voorkant van onze wafel vorm gaat krijgen dus ik ga dubbel haken in de eerste twee steken en dan voorste stokje om de volgende heen steek dus in deze steek een dubbel stokje in de volgende steek en nu een voorste paalstokje om de derde steek je kunt je eerste vierkantje daar een beetje vorm zien krijgen we gaan dit herhalen de hele toer oke, dus ik ben bijna aan het einde van rij drie en ik wil je gewoon laten zien dat ik mijn laatste steek om de beginlosse van mijn vorige rij werk, dus mijn laatste steek zou altijd moeten zijn met rij drie een voorpaal dubbel haakwerk dus ik’ ik ga mijn haaknaald om die ketting doen en een dubbel haakwerk voor de voorste paal haken, dus dat is echt alles wat je moet weten om de wafelsteek te maken en dat vormt het grootste deel van dit patroon. Vervolgens ga ik je laten zien hoe je de bies moet doen, maar zolang je de wafelsteek kunt doen, kun je alle delen van dit ontwerp maken. De bies is het enige deel dat een beetje anders is oké, dus we gaan verder met de versiering de zakrand en de cardigan trim gebruik dezelfde steken, dus ik ga het je hier laten zien deze zak waarvan ik al heb uitgewerkt hoe de bies werkt, dus je gaat gewoon verder waar je was gebleven je zak het wafelgedeelte van je zak maken er staat twee kettingen en dan draaien je gaat worden haak halve stokjes voor de voorste paal helemaal onderaan deze rij, dus op dit punt ben je redelijk bekend met steken voor de voorste paal en dit is slechts een half stokje in plaats van een stokje en zorg ervoor dat je geen steken weglaat, inclusief die die zijn een beetje verder naar achteren zoals hier en hier oke dus net zoals toen we onze wafel werkten Ik ben aan het einde van rij een van mijn trim en ik wil deze ketting niet vergeten Ik wil er zeker van zijn dat ik daar ook een half stokje omheen haak, dus controleer gewoon je stekenaantal het zou het aantal steken voor de tremens precies hetzelfde moeten zijn als voor de wafel dus zorg ervoor dat je in orde bent, dus zak trim rond of sorry rij nummer twee we gaan een ketting maken en we gaan uit je werk dus ik werk aan de voorkant deze keer gaan we naar voren haken half stokjes om de eerste steek en dan een vaste in de volgende steek we gaan dat helemaal naar beneden doen, dus vooraan haak half stokje dus half stokje vooraan sorry ja ik zei dat rechter voorste stokje half stokje de eerste steek en dan een vaste in de volgende steek nu gaan we dit helemaal naar beneden doen in onze rij ro3 van de trim is heel gemakkelijk je gaat er gewoon een aan elkaar knopen die je gaat omdraaien en je gaat een vaste in je toer in elke steek haken gewoon een gewone oude vaste in orde dus rij 4 Ik denk dat dit de rij is die de potentie heeft om wees de meest verwarrende je gaat een ketting maken en draaien dus nogmaals we werken zodat onze wafels naar ons toe gericht zijn we gaan naar de voorste post dubbel haken rond de voorste post steek van rij twee dus we gaan niet werken onze voorposten rond de weg die we net hebben gemaakt gaan we naar beneden n naar deze rij en voorkant post rond deze steken die naar ons uitspringen, dus ik heb de draad omgeslagen en ik ga naar beneden en steek mijn naald achter die steek die steek voor de paal en ik ga mijn voorkant bewerken post dubbel haken nu ga ik naar de volgende steek en gewoon een enkele haak dus nogmaals we zijn voorste post dubbel haken rond deze steken die uit deze voorste post steken springen van twee rondes geleden of twee rijen het gaat goed en dan enkel haak in de volgende steek zodat je gewoon doorgaat met het herhalen van rij drie en naar voren rolt en het zal je vertellen waar je moet stoppen om je trim af te maken en dan is de rand die rond de onderkant van het vest gaat dezelfde steken oke ik ben ik ga proberen je dit zo goed mogelijk te laten zien. Ik houd mijn camera vast, dus mijn excuses voor het trillen, maar de camera die ik gebruik, zoomde in, dus dit is het beste wat ik kan doen paneel a is dit lange stuk hier paneel B is hier een kortere rechthoek toen we ze samen zagen wat we aan het doen zijn is de bovenkant van paneel B naaien, dus de laatste rij die je in paneel B hebt gedaan naar het midden van een van de lange zijden van paneel a het maakt niet uit aan welke kant je dit hebt gezien, je zou het kunnen omdraaien en het naaien daar of je kunt het hier naaien zolang het in het midden is, dus voor de kinderen van maat zes die ik deed, moet je meer dan 36 vierkanten tellen en het zevenendertigste vierkant is waar ik het aan paneel zes of paneel B bevestig, dus 36 vierkanten nummer 37 is waar ik de bijlage begin en dan op het zevenendertigste vierkant vanaf dit einde is waar het eindigt, dus ik begin hier

het zevenendertigste vierkant aan de zijkant van dit lange paneel wordt bevestigd aan het zeer ik denk dat laatste vierkant en paneel B met paneel B wil je er zeker van zijn dat je je laatste rij aan paneel a bevestigt en niet je eerste rij omdat je eerste rij ziet er een beetje anders uit sorry, ik verpest de focus je eerste rij ziet er een beetje anders uit dan je laatste en het zal heel goed overeenkomen met de uiteinden van dit stuk en je zult zo zien wat ik bedoel oke, angst of niet ik heb de camera terug op de droge pod gezet dus de wankele video is nu voorbij ik ga inzoomen en je laten zien hoe ik paneel a aan paneel B steek zodat ik net mijn haaknaald heb laten glijden in Ik denk dat de bovenkant van dit bericht hier het begin van het vierkant nummer 37 vierkant nummer één of het einde, afhankelijk van hoe je het bekijkt, ik pak gewoon mijn garen en trek het erdoor en ik’ ik steek gewoon mijn naald in paneel een steek in paneel A en dan diezelfde steek in paneel B en ik ga wat y pakken arn trek het door en maak mijn halve vaste dus opnieuw ingevoegd in paneel a in paneel B pak wat garen trek het door en voltooi mijn halve vaste nu kom ik terug en bind deze urine af als ik klaar ben het enige wat je nodig hebt om op te letten, is dat je vierkanten bij elkaar past terwijl je gaat, dus je wilt proberen de dingen zo goed mogelijk uit te lijnen, dus op paneel B kun je heel gemakkelijk je steken zien omdat je in je laatste rij op paneel a werkt je werkt langs de zijkant, dus je kunt niet echt zien dat er niet echt steken zijn om in te werken, maar wat je wilt proberen is drie halve vasten per vierkant te maken en nogmaals, je wilt er zeker van zijn dat je het vierkant krijgt is uitgelijnd terwijl je naar beneden gaat nu de andere optie in plaats van slipsteken zou zijn om paneel a aan paneel te naaien gebruik een stopnaald en wat garen, dat is wat ik deed met dit volwassen vest, dus je kunt hier het effect zien wanneer je uitglijdt steek, het is behoorlijk omvangrijk, je kunt zien dat er een verbinding is als je er bent, dus het is bijna naadloos je kunt dit is mijn gezien je kunt het bijna niet eens zien, dus het is aan jou welke methode je verkiest Ik denk niet dat deze naad langs de achterkant er per se slecht uit zou zien, het zal recht over de bovenkant van je rug zijn, maar zeker een beetje beetje meer naadloos met de naald dus ik ga je de naaimethode laten zien die ik verkies zoals ik al zei het is bijna naadloos je kunt zien dat het ook behoorlijk stevig is Ik heb er een deel van gezien hier en dit is mijn naad i’ ik leg mijn paneel gewoon bovenop mijn paneel a en naai het zo vast omdat deze rand een stuk schoner is dan het paneel een rand Ik heb mijn stopnaald geregen met mijn garen en ik ben bezig mijn naald eroverheen te gooien zodat het garen over mijn post gaat en dan op paneel a Ik ga het gewoon zo in een lus doen en dan breng ik het terug naar paneel B net voor de post en dan terug weer naar beneden en dan door dit middelste deel van mijn wafel op paneel a en dan weer terug naar boven net voor de laatste steek in pan el B en dan kan ik dat afbinden en ik heb het aan elkaar vastgemaakt oke haat me niet maar ik moet de wankele handheld camera opnieuw doen omdat ik je moet laten zien wat we hierna gaan doen, dus nu heb ik heb mijn lange paneel een stuk nog steeds hier paneel B zit er nu aan vast Ik ga deze hoek van paneel a nemen en ik ga het naar beneden brengen om zo de onderkant van paneel B te ontmoeten Ik ga hetzelfde doen ding hier met dit uiteinde en ik ga het naar beneden brengen om de hoek te ontmoeten, dus je vouwt je vouwt je paneel naar beneden zodat we proberen om daar te komen, zodat deze hoek deze hoek en deze raakt hoek zal deze hoek ontmoeten het is nog duidelijker als je naar de website gaat. Ik heb daar diagrammen en foto’s nu gaan we dit aan elkaar naaien en dit aan elkaar, dus op dit punt kun je je vest omdraaien, je zakken vastmaken en toevoegen je trim tot aan de onderkant van het vest deze volledige instructies over hoe je dit moet doen staan ​​op de blog Ik ga er niet op in de video-tutorial omdat we de basisprincipes van hoe deze dingen te doen al hebben behandeld en ik heb geen tijd meer voor deze video, dus ik hoop dat je het nuttig vond als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om te vragen, bedankt ik hoop echt dat je dit patroon leuk vond ik kan niet wachten om foto’s van jullie en je familie in de vesten te zien dus vergeet me niet te taggen en ik zou het ook leuk vinden als je even de tijd neemt om te abonneren naar mijn youtube-kanaal, heel erg bedankt jongens, wees voorzichtig

admin

Bir cevap yazın