voor beginners Wild Cottage Ireland, Ranunculus-trui breien op een echt, in actielichaam om u te helpen bij het kiezen van de uwe

voor beginners Wild Cottage Ireland, Ranunculus-trui breien op een echt, in actielichaam om u te helpen bij het kiezen van de uwe

Wild Cottage Ireland, Ranunculus-trui breien op een echt, in actielichaam om u te helpen bij het kiezen van de uweIn deze speciale Ranunculus-trui-aflevering – meer een breivlog-stijl uit de Wild Cottage Ireland #knittingpodcast – laat ik je zien hoe het kledingstuk eruit ziet …
hallo knutselvrienden ik heb mijn ranonkel af en nu weet ik zoals iedereen dat het lijkt alsof iedereen in de breiwereld al een run unclass heeft gemaakt, maar ik weet dat dat niet echt waar is, dus als je nog geen ranonkel hebt gemaakt en je denkt na erover en je wilt iets weten over de pasvorm als ik bedoel, dit is waarschijnlijk alleen super handig als je een lichaamsvorm hebt die lijkt op die van mij, dus ik wilde je nu laten zien dat we gewoon zullen doorgaan en eerst zal ik je vertellen dat eh ik ben vijf twee en driekwart vijf twee en een half dat is voeten en inches excuseer me in lengte en ik ben momenteel net onder de 160 pond in gewicht zoals de meesten van jullie mijn gewicht gaat omhoog en down dus uh pandemie heeft extra gewicht op me gelegd, dus ik was niet echt zeker hoe een bijgesneden soort ding hoe ik me er comfortabel in zou voelen omdat ik veel gewicht op mijn middel legde en ik heb een kleine buik die is waarschijnlijk net zo klein als mijn borsten, want je weet dat ik in juli 56 word en dat is waar veel van het gewicht naartoe gaat, hoewel ik over het algemeen gewoon van nature ben door alle tijden van mijn leven um meer een peervorm dus als dat je helpt, weet ik niet hoe ik een manier moet beoordelen zoals dit eruit ziet ik deed het lijkt precies op het patroon en ik deed het normale patroon ik heb de aanpassing niet gedaan voor de grotere plus-maat ook dat maakt mijn lichaam ook uniek is dat ik scoliose heb, wat een zijwaartse kromming van de wervelkolom is, dus de dingen passen me een beetje beetje anders en dus hoe dan ook oh je ketent je artritis niet in de knieën en overal anders oke dus mijn ranonkel was gemaakt van een merino en zijde mix garen van corker ze is een Ierse verver en kurkgarens en het voelt absoluut heerlijk ik heb gebreid op de aanbevolen naalden, dat is geloof ik zes millimeter en ik wist dat de inches of de centimeters worden aanbevolen en dan de centimeters die worden aanbevolen in de ribbels ik denk niet dat ik echt een strakke afkanting maakte ik bond af in patroon uh misschien een beetje maar zo o eerst van de eigenaardige randen van mijn lichaam is dat het hier nogal wat naar binnen gaat dat is de holle kant van mijn s kromming en dan gaat het zo mijn s kromming gaat mijn ruggengraat ongeveer zo, dus het is een beetje rotsachtig, dus jij’ als ik hiernaar kijk, deze arm is langer dan de andere, dus als ik zo probeer te staan, zou ik meer een gewoon persoon zijn met een normale ruggengraat, dus dit is hoe het op mij past als ik gewoon ben ik doe het gewoon aan en ik sta eromheen en weet je, maar als ik eenmaal begin oh dit te doen en te praten of wat het ook doet, is het moeilijk te zien in de camera, maar het komt zo omhoog dat het zich hier een beetje vastklampt aan de shirt dat je eronder aan hebt omdat ik denk dat de meesten van ons een topje eronder zullen dragen en dus het komt omhoog en ja dus het lint en ik heb ook een beetje lordose van de scoliose dus ik ben niet ik persoonlijk niet hou van de manier waarop het dat doet vooral met mijn mijn stoot hier waar ik van mijn buik hou ik ben zo blij dat ik leef en gezond ik ben gezond ik heb chronische ziekten, maar dat is in ieder geval oké, van mijn lichaam houden is echt belangrijk van ons lichaam houden is belangrijk, dus als ik alleen maar aan je denk, weet dan of ik er gewoon naar kijk Ik vind het leuk als het zo is beter ik voel me gewoon een daar ben ik wat blijer mee, dus dat is de lengte als ik het naar beneden trek, maar als je eenmaal begint te bewegen en doet wat het doet, en de camera ziet er niet zo slecht uit, dus ik weet niet of dit echt nuttig is voor iedereen behalve ik hoop dat je begrijpt wat ik probeer te zeggen maar dat ik de volgende keer zal doen is vanwege mijn lichaamsvorm ik weet niet of ik eerst zoveel ribbels zal doen ik vind ribbels gewoon zo saai en en ik weet niet meer waar ik ben en ik moet terugdenken het is gewoon zo ik denk dat ik misschien niet de langere aanbevolen hoeveelheid ribbels zal doen en ik denk dat ik de ranonkel een beetje langer zal maken omdat ik dat een beetje zou willen wees zo lang, zelfs als ik dat ben, weet je dat allemaal, want dan doe ik het niet en vanwege m y scoliose zien de twee verschillende kanten van mijn lichaam er vaak heel anders uit en natuurlijk draag ik jeans met lage taille omdat ik geen jeans met hoge taille heb omdat ik ben aangekomen door begeerte en ik heb geen kleding die bijzonder is past me, behalve deze jeans, dus hoe dan ook en ik denk dat velen van ons ik ben waarschijnlijk niet de enige persoon in de wereld die niet echt jeans met hoge taille heeft, ik ken geen broek met hoge taille, ik weet het niet ik heb geen van mijn rokken die echt passen en die er leuk uit zouden zien dus daarom vertel ik je dit allemaal um ik verloor mijn gedachtegang het spijt me uh ja dus ja dus als hij alles doet wat ik ben niet persoonlijk ik ben daar niet blij mee en dit ben ik die niet probeer op te staan ​​en het in te zuigen, want ja, maar als het net dat beetje meer juist was, zou ik daar persoonlijk blijer mee zijn, dus vergat me om te draaien dus je kunt zien dat het er anders uit gaat zien, want ik denk dat wanneer ik de achterkant van mij ben, je echt de weg kunt zien het zal raar blijven hangen vanwege mijn scoliose maar toch kan het je op andere manieren helpen uh om te zien hoe het patroon uh hangt op een lichaamstype als het mijne ik heb dat toevallige garen ook nog niet gerepareerd ik deed het in de rug dus gewoon negeer dat ik het gewoon achterin doe ik weet niet of dit de voorkant of de achterkant is ik ben in de war geraakt maar ik ga dit gewoon aan de voorkant dragen want als ik het niet zie, doet het dat niet besta oke dus hier ben ik dit ben ik oke als het patroon gewoon op me zou zitten als ik niet deed je kent bewegingen de hele dag en ik ga gewoon proberen gewoon normaal te staan ​​en zo en dan is dit achter jou aan weet je, doe een beetje en je doet wat boodschappen en wat dan ook en je gaat rond en dan stijgt het dit beetje en je weet dat je er niet aan denkt om dit in je maag of iets dergelijks vast te houden en je zou niet moeten vasthouden in uw

maag, ik heb begrepen dat het niet echt goed voor je is om in je maag te weken, dus daar ga je, hou gewoon van je maag, hou van je maag, ongeacht wat je lichaam hard aan het werk is om je in leven te houden en in beweging te houden, zelfs als je niet kunt bewegen heel veel hoe meer je ervan houdt, hoe beter je je voelt en hoe beter het voelt goed dat is wat ik denk hoe dan ook oke vrienden ik zal dit stukje er even invoegen je bent iemand als je iemand bent die misschien zou willen om de ranonkel te krijgen en je hebt een soort van lichaam vergelijkbaar met het mijne of je hebt gevoelens over je lichaam vergelijkbaar met het mijne en je zou het misschien ook leuk vinden wat langer ik dacht dat ik dit zou geven uh maak deze kleine video voor jou is het een makkelijk breiwerk het is echt leuk ik ga er nog een breien en ik ga gewoon die veranderingen doen zoals ik al zei ze zijn gewoon een beetje meer lengte en gewoon de gewone snackkous snacken en uh minder in de ribbels dus ja, dus we zullen zien en ik hoop dat dit geholpen heeft ul voor jullie vrienden, ik heb het gewoon op dit moment gedaan dit is de eerste keer dat ik het draag ook dit is de eerste keer dat ik het draag hoewel het gewassen en geblokkeerd is ik heb nog nooit een ander kledingstuk gemaakt dan het vest ik heb nog nooit heb er een gemaakt met merino en zijde het is een superwash merino en dus zal het groeien als ik draag ik weet het niet je weet het misschien omdat je misschien eerder kledingstukken van merino en zijde hebt gebreid en je kunt me dat laten weten want dat zou echt zijn handig om te weten want als het gaat groeien misschien die andere centimeter die jij weet dat zou goed zijn om te weten mijn volgende kledingstuk ik ga uit een merino hel breien samen met een mohair uh superwash merino dus ik bedoel ik weet het onthoud superwash groeit veel met wassen ik heb het gevoel dat met zijde kan uitrekken doet zijde uitrekken of ben ik dat gewoon in mijn hoofd aan het verpesten met alpaca hoe dan ook voel je vrij om een ​​reactie achter te laten als je iets nuttigs hebt of als dit je heeft geholpen um ja dus pas op vrienden hebben een mooie dag en bedankt voor sto langskomen

admin

Bir cevap yazın