voor beginners Yapımı çok kolay örgü modeli 🌟نمط الحياكة العظيم geweldig breipatroon geweldig breipatroon

voor beginners Yapımı çok kolay örgü modeli 🌟نمط الحياكة العظيم geweldig breipatroon geweldig breipatroon

Yapımı çok kolay örgü modeli 🌟نمط الحياكة العظيم geweldig breipatroon geweldig breipatroonHallo vrienden. Je hebt een prachtig patroon gebreid om te breien met een naald. Mijn model is erg mooi en makkelijk te maken, er zijn babymodellen op mijn kanaal. Ik zal blij zijn als u zich abonneert. Bedankt.
Hallo allemaal, welkom op mijn kanaal, vandaag zal ik de prachtige zwellingen van de baby poljana delen met mijn touw in mijn hand. De baby die anti-ogen draagt ​​heeft vandaag een heel mooie kleur. Mijn spiesnummer is drie en een half om te weten dat onze nummers even nummers zijn. Wat je ook wilt doen, we beginnen nu met nummers. Laat me je laten zien voor beginners, ik draai mijn touw in de weg. Heb ik deze steek gekocht, schrijf je in, ik begin met deze twee naalden. Je kunt er een mooi rubberen model onder aanbrengen. Het zal geweldig zijn in babyvesten en moedervesten. 13 Ik zal mijn p-model uitleggen over 10 4 lussen, dit is hoe ik het heb voorbereid, ik heb 14 lussen gegooid dus ik weet het, ik heb het zojuist verwijderd, abonneer me nu, ik koop een fles zonder de eerste lus te breien. Op dit moment heb je twee lussen. Ik maak er een meerder, ik heb weer een lus gebreid van dezelfde lus. aha ik haal hem eruit abonneer o ik ben weer aan het vullen ik trek weer een lus uit hetzelfde gerecht, het laat vijf lussen uit twee lussen zien 12345 ik heb weer een meisje eten gehaald Ik doe hetzelfde ding uit twee lussen Ik heb een irv een beetje uitgerekt Ik heb er een vergroot 2 134 tV5 3- Ik heb 5 schalen en ik haal mijn nr. 2 schotel aan de spies, nogmaals ja 1 2 3 mP3 14 15 laat me je goed laten zien kijk 1 2 3 4 5 5 Ik heb twee lussen gemaakt en doe het nog een keer op dezelfde manier 1 2 3 134 15 dit Hier haal ik twee lussen van de naald en kijk er nog eens goed naar 1 2 3 schrijf in 134 15 I heb al 3-5 lussen verwijderd Ik verwijder de laatste lus al door plat op de buik te breien We maken de rij af Kijk, het zal er zo uitzien, draai ik dit model? Dit is de keerzijde van ons model. Dit is het omgekeerde. Ik kocht de eerste lus zonder te breien. Nu hebben we vijf schotels, deze vijf Ranges, twee lussen in de vorm van twee lussen. Ik brei, kijk, ik brei onze beide steken plat, abonneer me op deze drie steken, ik gooi het touw op mijn zij, ik brei achteruit, en nogmaals, ik brei twee steken voor deze auto. Ik brei een flat voor twee van onze vijf maaltijden. Ik brei de resterende drie steken met mijn omgekeerde, ik nam het touw opzij en breide het binnenstebuiten. Ik brei deze twee weer recht. Ik brei deze drie steken binnenstebuiten. Ik brei deze twee rechte steken voor deze twee jaar. Ik sta op de achterkant van dit model. Ik ben aan het rijden en ik denk dat het aantal lussen weer verdubbeld is, dit is het platte vlak van ons model, het patroon van fluiten is verschenen, laten we het nog een keer doen, ik nam onze eerste lus voordat we doodgaan. We hebben deze twee lussen. Ik haal 2 lussen van binnenuit 1 2 3 134 15 voltooit de buitenkant van de 15 jaar oud en kijk naar dezelfde twee er zijn twee slagen, was het een dollar of twee voor deze drie vier vijf ook 1-2-3- 4-5-6-7-8-9-10 en weer is dit 123 maanden ik haal het garen uit de lussen 3 4 5 mijn volgende maaltijd is er nog een 3 we voltooien vijf van ons aantal lussen ze zeggen een heel leuk model is knapperig zoals dit vrienden vooral babyvesten zijn geweldig je kunt ze maken in moedervesten met alcoholgaren het past bij het hart van de moeder ook we breien onze laatste steek en maken hem af Dit is de vlakte van ons model nu draai ik hem ondersteboven en de omgekeerde is het proces dat we deden op de achterkant Ik brei twee van mijn steken Ik gooi dit touw hier op mijn zij Ik brei drie van de drie steken binnenstebuiten Ik brei deze twee recht Ik heb 13 Ik heb een gerecht Ik brei in de 3e abonneer Ik brei een recht in deze twee Ik brei deze drie het keert maar je doet dit tot het einde van de rij, ons model is hier omgekeerd deze twee zijn recht deze derde les 3 wat vinden we van ons aantal steken abonneer dit model je hebt me op ons model gericht Oog afgewerkt kijk deze kant op kijk dit model op een groot stuk van dit model heb ik gemaakt als een rubber eronder kijk, ik gebreid rubber onder de afgewerkte versie van ons model, een omgekeerd plat en een jouw model Dit is een heel mooi model, vrienden, ik ben er dol op. Abonneer je op deze radio, dit is geweldig. Ik weet de exacte naam van dit model niet, maar het is waarschijnlijk geen tarweoor. Als iemand de naam goed kent, kun je me schrijven in het commentaargedeelte. Bedankt voor het kijken naar mij. tot ziens voor de volgende brei-ideeën pas goed op jezelf blijf tot ziens

admin

Bir cevap yazın