voor beginners Zeer eenvoudig gehaakt babydeken breipatroon ~ Trend breien dekenpatronen

voor beginners Zeer eenvoudig gehaakt babydeken breipatroon ~ Trend breien dekenpatronen

Zeer eenvoudig gehaakt babydeken breipatroon ~ Trend breien dekenpatronen… een deken breien, dekensteek, deken, babydeken, deken breien, deken haken, gebreide babydeken, gehaakte baby, breipatronen …
Hallo allemaal, ik ben Zeynep hop, welkom op mijn YouTube-kanaal. Vandaag ben ik hier bij jullie met de beschrijving van een heel mooi en makkelijk te maken babydeken gemaakt van twee kleuren. U kunt het merk kiezen dat u wilt met babygaren met anti-duizendfunctie. Ja, laten we beginnen met de uitleg van ons eenvoudig breimodel. Ja, laten we zeggen Bismillah. Laten we meteen beginnen met het maken van kettingen in ons model. Zoals bij elke babydeken, vrienden, laten we onze kettingen niet te strak maken na het opzetten van het model, zodat het niet uitrekt of platte knopen na het opzetten van het model. We kunnen ons kettingnummer instellen op 4 en zijn veelvouden. Mijn advies aan jou is dit: Maak een lange ketting, de babydeken die je wilt maken is 90 centimeter stil, meet het spoor van de ketting van 90 centimeter met de meter, en de extra 15 centimeter maakt de ketting weer na het opzetten van onze eerste rij , als we meer ketting terug hebben We demonteren, we knippen het met een schaar, het gaat niet open, dus je kunt je kettingnummer aanpassen. En tot het punt dat ik in mijn hand hield, ging ik naar de vierde kettingsleuf, ja ik heb de leuning twee keer gedaan, heb ik de leuning gemaakt? Ik nam het op hetzelfde punt op? Kijk eens goed naar hetzelfde punt, laat me het van dichtbij laten zien, maar ik nam het allemaal over hetzelfde punt en ik maakte voor de derde keer deze dubbele leuning op hetzelfde punt. Er zit geen ketting tussen die je kunt verslaan, ik neem hem er bovenop en ik wikkel hem van onderaf, ik sla een of twee drie kettingen over, ik heb een dubbele Trabzon gemaakt op de vierde kettinggleuf, ik heb er een bovenop gemaakt daarvan heb ik de tweede leuning onderaan weer gemaakt, heb ik hem er bovenop gezet en heb ik deze derde dubbele leuning in dezelfde gleuf gemaakt. ja dus dit waren vier kettingen in het begin rle 1234 er was een twee drie hier neem ik het bovenop, en in de tussentijd spring ik een twee drie en twee keer naar het vierde ketting slot ik maak drie leuningen inschrijven abonneer ik ‘ ik doe dit door deze in te slikken, ik heb een twee drie achtergelaten op het vierde slot dit duo Trabzon ik kocht het op de tweede, heb ik deze derde dubbele leuning gemaakt ja, laten we doorgaan tot het einde van de lijn Ja, ik zal het een vertellen klein model, ik zal onmiddellijk 12345678 motieven maken, vrienden, zoals ik al zei, je kunt het tot het einde doen. ik heb hier te veel kettingen, dit is een kwestie waar we later op moeten letten. Nu, wanneer onze deken aan het einde komt, wikkelen we er een om en maken een dubbele leuning aan één kant van onze ketting, en we eindigen deze beurt, vier aan het einde 1234, drie aan het begin, vier aan het begin, laten we tel dit onderhoud 1 2 3 4 dat is het begin en het einde 14 drie deze dagen We gaan verder naar de bovenste rij nadat we dit als volgt hebben gedaan. Hoe ga je onze overtollige ketting hier doorknippen? Laat me het meteen laten zien. Ik heb zo’n ketting gemaakt zonder te tellen. Weet je, ik heb dit hier vandaan gehaald en ik heb het hier vandaan gehaald. Mijn ketting is hier gebleven en zal verdwijnen tijdens het maken van de rand. Ik maak drie kettingen terwijl ik passeer en ik heb het in het begin één keer omgedraaid, niet de eerste, maar de tweede. Ik bedoel, omdat ik de eerste mabui-rand van de leuning accepteer, maak ik hier een dubbele leuning, maar er zullen twee lussen aan zitten. We gaan 2 van onze loops verwijderen. Kijk, nu hebben we er nog een of twee of drie knopen over, en ik legde de volgende lus er weer op, en ik verwijderde in totaal twee lussen, en ik verzamelde deze vier lussen in één keer, ik maakte er een of twee drie kettingen, nu ga ik naar dit deel. Heeft u de eerste reling genomen? Ik heb de top twee keer beklommen? Kijk of je twee lussen hebt? Ik liet het er bovenop liggen, ik nam het aan de zijkant, ik ging naar de zijkant, nu haalde ik twee steken eruit en liet ik er drie lussen overheen, en nu haalde ik er weer twee lussen uit en kreeg ik er vier lussen in totaal en verzamelde er vier tegelijk 1 2 3 tuh 16 een twee drie Ik wilde hier nog een Trabzon laten zien en de rand hier. Ik wilde het van dichtbij laten zien. Laten we er nog een doen. Daarna zal deze reeks op dezelfde manier doorgaan, een 12 18 13 Toen verzamelde ik ze allemaal op de 123 ketting en ik stak de zijkant over, we verzamelen 3 kettingen 34 lussen ertussen en ga zo verder tot het einde. We hebben hier een truc. Laten we daar afspreken. Ja, ik kwam aan het einde, ik wilde het in dit laatste deel weer samen doen. Dit komt omdat ik je een truc zal laten zien of niet zoals deze en ik heb hier vier lussen verzameld, ik heb hier een ketting gemaakt en zeker is deze vierde ketting Z, dat wil zeggen, de randketting. we zinken hier zeker in en we zullen zo omhoog gaan en zien, we voltooien onze ene en twee muren op deze manier, dus aan de rand We hadden hier ook een ketting, we hebben een ketting in dit deel, en hier heb ik koop een andere kleur, roze, abonneer ik ga door deze lus, ja, laten we hem halen Ja, ik ben hier langs gegaan ik heb hier een of twee drie kettingen gemaakt ik heb aan de witte getrokken en hem strakker gemaakt vrienden en ik draai hem ondersteboven, ja , we beginnen hier vanaf de eerste plaats, ons model loopt van de ene kant naar de andere, maar we beginnen door dit eerst vanaf de rand te doen, ik zal het laten zien als het gaat om de plaats waar ik hoop dat ik het heb het nu en ik maakte twee of drie dubbele leuningen in deze eerste opening. Ik trek niet aan een ketting, ik nam hem er weer bovenop en kijk naar de andere, ik heb hier een twee drie gedaan, nu heb ik het hier gedaan Geen ketting, deze twee drie paar Trabzon, dit is voor jou om te zien , er waren er weer vier aan deze kant, laten we hier op de details letten, samen hier kijken 333 We gaan zo door tot het einde van deze bocht, aan het einde. Laten we elkaar weer ontmoeten bij het lichtpunt. Laten we het tot het einde doen. Ja, ik heb het tot het einde gedaan. Weet je, ik begon hier met 8 van jullie. Ik wil hier 1 2 3 4 5 6 7 en 8 hier 1 2 3 4 5 6 7 en 8 tellen, dus 8 en 8 gaan hier verder. We gaan hier niet kijken omdat we het in het begin hebben gedaan, laten we op dit onderdeel letten, we maken een ketting en nemen die er bovenop.En deze ketting gleuf zakt ook weg in de ketting en ik zal het opnieuw doen met beide Vleugels. Als je bent begonnen met hoeveel motieven je met dat nummer bent begonnen, zou je dat aantal moeten hebben bereikt. Als u meer maakt, zal het toenemen en zal het verkeerd zijn.

Ik liet er twee lussen bovenop liggen, ik liet twee lussen achter naast de volgende, ik liet twee lussen achter, nu heb ik er vier, ik heb deze en vier tegelijk verzameld, ik heb 123 kettingen gemaakt, ik heb het er bovenop gedaan van het en ik stak de kant Simay ik doe dezelfde operatie, hier aan het einde van de rij, we hebben een belangrijk punt, ik zal het laten zien. Als er 4 lussen zijn, verzamel ik 3 kettingen, zie er zo uit en laten we er nu nog een maken O dit is een twee drie kettingen en kijk naar het einde, onze harten zijn gevormd, ze worden ook wel het cupcake-model genoemd En laten we verder gaan zoals dit tot het einde Laten we elkaar hier ontmoeten, we gaan zo door Ja ik ging door tot het einde Laten we dit laatste deel weer samen doen We hebben onze 3 kettingen stijlvol gemaakt en aan het einde hiervan verzamelen we vier lussen tegelijk door twee paar te maken , dit is nadat ik ze allemaal heb verzameld, ik zal hier een ketting trekken en nu zal ik hier in de ketting aan de zijkant zinken en ik zal deze reeks afmaken, maar hier zal deze draad ook bovenop lopen. Zal ik het hem ook laten zien, we zinken hier in onze ketting en mijn touw hier is allebei. Ik zal het bovenop de top gooien omdat ik het wil verwijderen. Ik heb er hier nog twee. Ja, ik leg het rechtsboven, nu ga ik overschakelen naar mijn witte touw. Er waren 5 6 7 en 8 stuks en zoals in de zomer, ja, nu ga ik verder met wit, ik legde mijn witte touw, ik maakte een ketting van twee of drie en ik draai het om, weet je, dit is roze, we zijn hier helemaal onderaan begonnen en hier gaan we het hier niet doen en hier gaan we doen dit deel is anders dan roze Omdat ik bij dit deel met een binnen en buiten kwam heb ik nu deze dubbele leuning gemaakt Heb ik ook de derde dubbel gedaan leuning? Dus pinks, sorry Whites zullen hier van de rand komen, ik nam het op de rand en ik zal doorgaan met het maken van mijn sterke bands en we zullen op deze manier doorgaan, inschrijven? Ja tegen het einde van de regel. Laten we het daar doen, laat me het laten zien aan vrienden. Ja, ik ben aan het einde gekomen. Kijk hier 1234567 stukjes Daarom moeten we dit hier ook doen, raak niet in de war. Dus ik laat het nu zien omdat het model zichzelf volledig liet zien, ik trok aan een ketting terwijl ik de kleuren aan het maken was, en hier trek ik een ketting, en ik intimideer het zeker niet, weet je, beide modellen zijn naar voren gekomen met een gladde rand, gewoon om de kleuren te beschrijven, dit is zo’n maag met twee kettingen Ik heb 3 kettingen gemaakt die ik heb gemaakt en ik heb hem meteen omgedraaid . Ik begin bij deze eerste Trabzon en schrijf me in, we trekken aan deze 123-ketting en maken onze cupcakes tot het einde af. Ik ga hier verder. Dit is onze reeks, ik zal het doen tot het einde van de regel. We zullen op die manier te werk gaan door te laten zien hoe we zullen slagen. Ja, het is het einde. Heb ik hier ook een ketting gemaakt, dan laat ik mijn randketting definitief zinken. Nadat ik de knoop hier vandaan heb verwijderd, heb ik nog drie wetenschappen en wil ik deze naar boven brengen, ik gooi deze twee lussen nog een keer. Ik nam dit touw naar de top Het kwam en ik trok mijn touw van hier aan, ik spande mijn touw 123 ketting en draaide het, en weet je, roze, ik begon vanaf de rand, dus nam ik onze tweede kleur er bovenop en meteen maakte ik drie dubbele leuningen in de eerste gleuf, ik nam dit deel aan dit deel en ging zo verder. Ik zal nog een beetje achter de camera breien en je komen laten zien hoe het eruit ziet zoals ik zei, vrienden, zoals ik al zei, mijn video is niet te lang. vrienden, ik heb nog een paar rijen gemaakt om je te laten zien hoe het er anders uitziet. Het was een redelijk goed model. Ik hoop dat je het ook leuk vindt. Zoals ik al zei, ja, ons model is vrij eenvoudig, je kunt helemaal naar de rand van de leuning gaan, of je kunt naar het einde van de video gaan. Je kunt ook een van de randmodellen voor babydeken toepassen in mijn afspeellijsten die ik zal achterlaten. Ik heb het edge-model niet laten zien zodat de video niet te veel uitrekt, maar de afspeellijsten noch de randmodellen voor babydeken zijn beschikbaar, ik laat de kaart hier achter. Ik hoop dat u hier hetzelfde zult toepassen. Bedankt voor het bekijken van mijn video in YouTube Trend-zoekopdrachten en Google Trend-zoekopdrachten. Vergeet alsjeblieft niet op de like-knop te drukken om in de topranglijst te komen. Dankzij de steun die je hebt gegeven, kan ik doorgaan met mijn trainingsvideo’s voor handbreien. Ik hoop dat je je kunt abonneren op dit YouTube-kanaal, abonneer je alsjeblieft gratis, blijf gezond, tot ziens

admin

Bir cevap yazın