voor beginners Zeer eenvoudig gehaakt babydekenpatroon ~ Trend breipatronen voor babydeken

voor beginners Zeer eenvoudig gehaakt babydekenpatroon ~ Trend breipatronen voor babydeken

Zeer eenvoudig gehaakt babydekenpatroon ~ Trend breipatronen voor babydekenBabydeken modellen, babydeken breimodellen, zomer babydeken, gebreide babydeken modellen, gehaakte babydeken modellen, deken …
hallo allemaal, ik ben Zeynep welkom op mijn youtube-kanaal, vandaag zal ik je alle details stap voor stap vertellen, speciaal voor beginners, ik zal je alle details vertellen, ik zal een effen kleurgaren gebruiken als garen, vrienden, baby breigaren met anti-pilling functie, jouw haaknummer mm, hier is hoe, ja laten we meteen beginnen met ons eenvoudige breimodel, ik begin met het vastmaken van mijn touw en we beginnen kettingen te maken, laten we onze kettingen de eerste keer niet te strak maken we installeren het, er is geen nummerregel in dit model je hebt de kettingzijde niet nodig een model om mee te beginnen zonder te tellen, zoals, ik ga een klein aantal kettingen maken omdat ik een klein modelverhaal doe, laten we beginnen op dit moment maken jullie hier kettingen je krijgt de lengte die je wilt, ja laten we beginnen – ik kom hier, mijn laatste ketting is deze 1, 2 ketting en ik doe een enkele haak, ik zal zo doorgaan tot het einde van de volgende 2 3 4, 5 6,7,8, kun je vasten haken tot het einde van de ketting ja, zoals ik al zei d, hier is geen getallenregel, maak de gewenste ketting en haak er bovenop, als je ketting klaar is, gaan we naar boven, er zijn twee trucs in ons model, vrienden, als je de video bekijkt zonder over te slaan, kun je gemakkelijk maak de randen recht hier is nu een, twee, drie Ik ben aan het ketenen en draai me, ik ben naar een andere rij verhuisd, dat is onze eerste truc hier, we zullen wegzinken in de tweede kamer, niet de eerste, ik zal neem het bovenop, niet hier, maar ernaast, en kijk vanaf de achterflap, we zijn hier gebleven, de tweede pak ik gewoon een lus op, niet beide tegelijk, dus ik zal het splitsen zoals dat, ik neem alleen de achterste, ik doe het op deze manier, ik liet de eerste, ik nam de tweede, ik doe hier eetstokjes, kocht het weer boven, ik neem gewoon de achterkant en eetstokjes , ik zal je een of twee laten zien met de eerste, ik heb er een of twee geaccepteerd, nu ga ik er 4 doen, alleen de achterkant krijg ik een en 5, kijk niet, het heeft twee lobben, toch achter 6 7 8 9,10, 11, 12, 13,14 15 hier 16,17 Kijk twee hier, ik heb het einde bereikt, nu neem ik beide lussen, hier is de laatste, omdat ik beide samen neem, dan omdat ik kwam en klaar ben, laten we 1, 2, 3, 4 tellen, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, ik heb 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 stokken in de volgende rij gedaan Ik doe er nog 18, jij doet je startnummer, daar is geen toename of afname, ik ben klaar met mijn eerste rij, de dubbele haakrij is voorbij, onze tweede rij is een eenvoudige haakrij hier zijn twee kettingen omgekeerd, ik zou het teruggeven, onze tweede truc is hier, we gaan zinken hier nu, vrienden dus laten we het van hier overnemen door het uit de achterflap te trekken doe de eerste kamer, laten we het meteen laten zien, we gaan individuele haken doen, kijk, laten we het zijwaarts doen hier, dat deden we in de vorige, en we beginnen bij de eerste in die volgorde, op deze manier zullen we deze rij mijn enkele haakwerk doen als de eerste holtes in zo’n afwerking, de dubbele haakrij zal de tweede afstand zijn die je krijgt van de achterste lobben slechts een lus s o Ik snap geen van beide ja, ik ben aan een einde gekomen, zal af en toe Too Done Terwijl ik deze ketting zeker ga bekijken, kijk, ik heb beide gekocht, dus de rand hier is schoon en recht , Ik heb het zo afgemaakt, ik zou de 1,2,3 ketting omdraaien, onze regel is dat Sla de opening hier over om stokjes te haken in de tweede opening, ik nam de achterste lus van de tweede opening, ik zal ga door ik ga door tot het einde, ik doe hetzelfde aantal stokjes, ik doe alleen een achterste enkele steek ja ik kwam later, en aan het einde hiervan haal ik het zeker door de twee lussen die ik heb hier gebreid, kijk, laat me je nog een keer laten zien ik ben klaar laten we hier een 1,2 ketting gaan maken, het nummer hier is hetzelfde als het nummer hier, ik doe het in de eerste doos, kijk, ik haak van de achterkant, ons model is twee Ik heb de regel uitgelegd die daarna gebeurt, het is vrij eenvoudig, en het heeft een heel mooi driedimensionaal uiterlijk, ik heb ook zo’n groot model gemaakt om je te laten zien hoe het er eerder uitzag, laat me het laten zien u de voorkant ziet er zo uit, ik zal de kaart van mijn andere video’s toevoegen aan het einde van de video, je kunt dit zien, we hebben een driedimensionale foto Ik wil de achterkant laten zien – heel eenvoudig, ja ik wil je bedanken om te kijken, abonneer je op mijn YouTube-kanaal Ik hoop je te zien in de nieuwe video die is Deelnemen is gratis, ik kan mijn video’s ondersteunen met het netwerk dat je in de videospots hebt gegeven, het is mijn topzoekopdracht op je YouTube – trendzoekopdracht en google trends, vergeet niet op de like-knop voor de aas te drukken

admin

Bir cevap yazın