voor beginners Zeer eenvoudig gehaakte breimodellen

voor beginners Zeer eenvoudig gehaakte breimodellen

Zeer eenvoudig gehaakte breimodellengehaakte deken, gehaakte deken maken, gehaakte dekenmodellen gemakkelijk, brei babydeken modellen, gebreide babydeken modellen, brei baby …
Hallo allemaal, dames Yonca’s hobby’s Welkom op mijn YouTube-kanaal, vandaag zal ik met jullie delen hoe je een prachtig bloemenbreimodel kunt maken met één kleur. Als je je niet op mijn kanaal abonneert voordat we verder gaan met ons model, kun je je gratis abonneren als je je niet abonneert op mijn video. Als je hier het brein maakt, steun je me. Alvast bedankt voor uw steun. er is zo’n dunne draad, vrienden, ons haaknummer is maat 6, een medicijndraad van 40 millimeter, zoals ik al zei, het is een dunne draad die wordt gebruikt in zomerbreisels, geen babywol, zoals ik al zei, ik zal beginnen meteen. Allereerst maak ik een magische cirkel op mijn vinger, ik passeer het haakwerk hier en vorm zo een lus Ik trok er twee of drie kettingen aan, ik wikkelde het een keer met een haak, ik zak weg in de ring en ik maak een dubbele leuning, dus laten we onze ring eruit halen, ik wikkel hem weer om het team, ik zink in de ring en maak een dubbele leuning, op deze manier zullen we 10 dubbele leuningen maken, het werden er vier met de ketting in het begin. Ik denk en 5 6 7 8 9 en 10 laten we zo tellen 23456789 en met de eerste ketting zijn er 10. Nu trekken we aan ons onderste touw en trekken het aan, ik zak weg in de eerste ketting en laten we naar onze ketting kijken en ik nam een ​​lus vanaf hier, schuif de lus M door de andere lus, we hebben een kleine ring. Nu zijn hier 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 lossen, ik breng deze ketting ernaast 6 7 8 9 10 11 12 13 14 en 15 vinden dit leuk. Hij riep de bovenkant van de leuning naast deze leuning, ik ga naar de volgende zonder een opening achter te laten en ik sluit hem door regelmatig naalden te maken. We gaan zo door. Ik trek gewoon 15 kettingen en schrijf me in, schrijf dit recht naast de opening van de leuning en knijp ik zet ze samen met een naald. Ja, we zullen op deze manier doorgaan, vrienden, hij heeft in totaal 10 van deze slots gemaakt. z nu ben ik dit deel aan het voltooien en kom terug Ja vrienden, ik ging door tot er 10 van de slots waren en uiteindelijk combineerde ik ze bij de eerste start hier We hebben 10 slots Nu zak ik in de eerste gleuf hier en maak een enkele haak Ik ga verder over deze ring Ik haak 2 3 frequente haken Ik maakte 4 5 6 7 8 9 10 en 10 10 frequente naalden, nu trek ik hier weer een halve ketting, het is als een spiegelnest, dit gaat door 23 deze 3 4 5 6 7 8 9 en 10 10 op de gleuf zoals deze die ik op deze manier heb gemaakt 20 van hen maakten me, we trokken twee kettingen in deze ruimte, nu ga ik naar de volgende gleuf en ik ga naar de volgende gleuf rechts hier, ik maak 10 frequente haken op deze sleuf en dat is het Ja, ik verveel me 10 keer Ik trek aan een halve ketting en nog een keer We maken 10 meer frequente naalden recht Ja ik heb er nu 10 voltooid zinken in het volgende slot hier nu doe ik hetzelfde op de andere slots Laten we doorgaan met de volgende stap Ja, vrienden, ik heb de frequente naalden voltooid, nu ik h Ik ben bij het laatste deel gekomen, hier is de techniek om in de eerste frequente naald- en lusverschuivingstechniek te glijden. Dit is waar we zijn gepasseerd, we zijn overgegaan in de eerste gleuf, ik trek weer drie kettingen, haak maar zodra ik de volgende frequente naaldruimte invul, zink ik en maak dubbele leuningen met de ketting bovenaan, het werden er twee, we zal 10 dubbele leuningen maken op de lagere frequente naalden, vrienden, zonder er een over te slaan, ik maak deze dubbele leuningen door in de lagere frequente naalden te zinken, ik kijk naar de volgende frequente naald, ik maak dubbele reling, ook 2 4 6 7 -10 en zo heb ik 10 dubbele leuningen gemaakt, nu hebben we hier twee kettingen getekend, we hebben hier een halve kettingruimte, ik heb tenminste drie kettingen gemaakt, ik vul de twee kettingen hier, en ik begin bij de eerste frequente haken, en opnieuw maakte ik een dubbele leuning zoals deze. Ik blijf bij de volgende frequente naald, ik maak een dubbele leuning, de onderkant s We gaan naar de eerste naalden door er dubbele leuningen op te maken, nogmaals, we zal hier ook 10 dubbele leuningen maken. [Müzik] [Müzik] 1899 en tien, we hebben onze eerste sleuf gemaakt Ja, we hebben 10 dubbele leuningen gemaakt, nu ga ik een dubbele leuning maken hier in het middengedeelte, ik zak weg in de tussenruimte, niet de eerste frequente naald, en ik maak hier en dan een dubbele leuning met de frequente naald op de volgende gleuf. We gaan verder met twee dubbele leuningen en we maken dubbele leuningen op elke enkele pin, terwijl we de leuningen maken, vrienden, ons blad hier zal zo vorm krijgen. Nu voltooi ik de anderen met leuningen op de andere gleuf, laten we weer teruggaan voor de definitieve versie. Ja vrienden, ik heb de leuningen op de sleuven gemaakt, ik heb het nu af. Ik kwam bij het verbindingsdeel Hier maakte ik een dubbele leuning op de laatste frequente naald en we trokken een ketting in de eerste ketting, ik zak weg in de ketting en ik combineer de leuningen vanaf hier, ik doe de schakeltechniek en ik trek een ketting hier en trek het meteen aan, ik knip mijn touw van hier af, dit motief is getekend Onze controle is nu voltooid jongens, het ziet er een beetje ingewikkeld uit hier, om het te repareren, doen we het andersom, nu gaan we om dit uiteinde vast te houden en het zo te draaien, gaan we al deze uiteinden één voor één omdraaien. Om correcties aan te brengen, hadden we voor allemaal i10-slots, we hadden tien bladeren. Ziet er zo uit. Toen we het draaiden, kreeg het vanzelf vorm, dit is het platte vlak. We kunnen het schoonmaken door dit laatste deel naar binnen te lopen, vrienden, dit is de laatste blik, vrienden, je kunt het gebruiken waar je maar wilt. Het is heel gemakkelijk te maken, het is een prachtig gebreid bloemmodel dat je in 10 minuten en 15 minuten kunt maken, ik hoop dat je het leuk vindt. Ik vind het leuk. Ik vond het heel anders zoals je kunt zien. Vrienden die het zullen doen, ik zeg dat het bij voorbaat gemakkelijk zal zijn Bedankt allemaal voor het kijken naar mij hoop je weer te zien in elk breimodel God zegene je en abonneer met een goede gezondheid

admin

Bir cevap yazın