voor beginners ZEER EENVOUDIG HAAK DAME WENSDE VIERKANT MOTIEF MAKEN / HAAK OMA VIERKANT / VIERKANT MOTIEF MODELLEN

voor beginners ZEER EENVOUDIG HAAK DAME WENSDE VIERKANT MOTIEF MAKEN / HAAK OMA VIERKANT / VIERKANT MOTIEF MODELLEN

ZEER EENVOUDIG HAAK DAME WENSDE VIERKANT MOTIEF MAKEN / HAAK OMA VIERKANT / VIERKANT MOTIEF MODELLEN… gehaakte deken steek , deken , babydeken , gebreide deken , hoe een deken haken , gebreide babydeken , gehaakte baby , breipatronen , haken , breien …
Hallo allemaal, ik ben Zeynep topsever Welkom op mijn YouTube-kanaal. Vandaag ben ik hier weer met een video waarin ik je alle details en trucs zal vertellen van hoe ik dit motief heb gemaakt dat je hier goed ziet. Je kunt dit motief op veel gebieden evalueren. Vrienden, je kunt hele mooie tv-dekens, babydekens, spreien maken. Je kunt ook andere breisels maken. Er zijn op deze manier ook veel covers op het Z-kanaal, ik zal mijn afspeellijst aan het einde van de video toevoegen, ik zal blij zijn als je kijkt naar de vlechten die je met dit motief kunt maken. Nu wil ik je informatie geven over mijn touw, ik zal het maken met het touw van de doos. Ik zal op deze manier een recept geven, je kunt het maken met katoenen garens van elk merk dat je wilt, het zal erg leuk zijn. Om ervoor te zorgen dat mijn nummer drie millimeter en plat is, maak ik een andere toepassing in elke rij van het motief, laten we onze video nu beginnen met de details ja Allereerst beginnen we vanuit het midden en nadat we onze motief, zal ik de logica van het vergroten ervan uitleggen. Het zal een heel gemakkelijk werk zijn dat we goed zullen doen en ik zal de beschrijving ervan geven. Laten we vanuit het midden beginnen, ik wil beginnen met het maken van een ketting. Ik sloot mijn touw en laten we vier kettingen maken. Ik maakte twee van de lussen door weg te zinken in de eerste ketting die we maakten. Nu heb ik er twee tegelijk verzameld, laten we een of twee kettingen maken hier hebben we een opening, ik nam het er bovenop en ik maak een dubbele leuning in deze ring. We wikkelen het één keer in en gaan twee keer recht naar buiten. Eerst krijgen we er twee, dan krijgen we het effect van deze drievoudige groep. We hebben de eerste ketting als één geaccepteerd en dit is onze eerste groep, laten we er twee kettingen tussen maken, we plaatsen hem weer bovenop de ring. we zullen er een driedubbele groep in maken inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven 12 groepen worden gevormd, twee ketens gaan hier verder, laten we dit touw ook pakken. Vrienden, we hebben het vernietigd, abonneren? Ja, we hebben 3 groepen gemaakt, laten we doorgaan, ik heb er twee aan de ketting gekocht en laten we ons kwartet inschrijven abonneer inschrijven abonneer dit hier We maken twee van onze kettingen en in het begin pakte ik mijn touw niet door in de 3 kettingen van de ketting die we hebben gemaakt, ik heb hem er eerst uit gehaald, toen heb ik hem uit de eerste lus geschoven, ons onderdeel is klaar hier in mora, ik zei dat ik een andere applicatie aan het doen ben om het soepel te maken, ik draai het zo om we gaan verder om de rij omgekeerd te breien, laten we het hier niet te strak maken, laten we het niet te strak doen en ik maak het een beetje los en zak erin weg. Had het een leuning, nu zijn het er hier drie, laten we ze een keer laten zinken en leuningen op hun toppen maken, inschrijven doe je mee? Ja, we hebben een leuning gemaakt naast 13 kettingen in de opening en een leuning bovenop drie leuningen, nu zijn er hier vijf en nu zijn er twee leuningen in de ruimte hier. We doen het opnieuw en onze stijging gebeurt automatisch, vrienden, schrijf je in op deze manier Ik wil het houden zoals ik het heb gekocht aan twee kettingen Ik ben nog steeds in deze ruimte Ik maak nog twee leuningen aan de andere kant Ik moet neem 7 leuningen aan de andere kant laten we dit voortzetten zoals hier ja nu ga ik verder door de leuningen erop te laten zinken abonneer nu ja nu 2 kettingen weer in het midden ik kwam bij de ruimte van hier, laat me aan dit touw trekken, beter zien als ik deze twee leuningen heb gemaakt, zijn dit onze hoeken. Nadat ik hier twee Trabzonlus heb voltooid, maak ik twee kettingen en twee leuningen in dezelfde ruimte om naar de andere kant te gaan, ik nam deze bovenop de leuningen. door dit te laten zinken ga ik verder met inschrijven en ik heb weer twee leuningen in de opening gemaakt om deze rij af te maken Ik heb hier 32 kettingen voltooid en we kwamen bij de andere vier randen en weer twee Trabzon dit is de ruimte en ik ga verder met inschrijven Nu hier hebben we er twee gemaakt aan het begin Dus de andere twee trouwens, we eindigen onze rij door twee kettingen te maken en de eerste start hier is drie. Ik doopte het in de derde van onze graanketting, ik haalde het haakwerk eruit en schoof de eerste lus van m . Ik wil je deze logica laten zien door het te openen. Aangezien we weer op de volgende rij staan, zal ik hem omdraaien en zo verder gaan. 13 kettingen maar twee kettingen in deze hoek Ik maakte weer een leuning in de opening, ik accepteerde er twee met de ketting en nu ga ik verder door de leuningen erop te laten zinken abonneren inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven op dit punt eerst kocht ik twee leuningen en trouwens twee kettingen bovenop Dit is dit en opnieuw hebben we twee leuningen in dezelfde ruimte gemaakt, ik weet zeker dat onze logica nu snel wordt begrepen Laten we alle bovenkant van de leuningen maken terwijl we de vorige in de hoeken vergroten We maken Nog 2 kettingen en deze leuningen gaan door zoals je wilt, je kunt het vergroten totdat het zo breed is als je wilt Ik zal het voltooien om je het sluitingsgedeelte te laten zien Ik kom eraan vrienden Ja, ik heb mijn beurt voltooid als bu jongens het willen afmaken door onze twee kettingen hier op deze manier in drie kettingen te schuiven, kijk, we sluiten en snijden ons touw door aan een ketting te trekken Maar je wilt doorgaan Dus je maakt je rij nog groter We draaien hem weer ondersteboven zonder aan de ketting te trekken en hier de dezelfde show als bef erts. Jij gaat hier verder, we kunnen ons touw doorknippen. Nu wil ik je laten zien hoe het andere motief ook het touw aan deze kant vernietigt, ik pak een fijnere puntige priem en kijk, ik heb hier nog een touw. Ik draai dit type ondersteboven en loop dit touw tussen de trapleuningen omwille en tijdens het verbinden, sekhem Zowel ons breiwerk als de gebreide hoes die we maken gaan langer mee, en als we de leuningen maken, kun je er ook tussen lopen en dan jij kan ze knippen, het is een heel gemakkelijk en flamboyant mooi model, het is heel eenvoudig, vooral voor beginners, je kunt gemakkelijk kleurrijke breisels maken met verschillende kleuren, weet je. Ja, ik heb je gevolgd Heel erg bedankt voor je steun Abonneer je op mijn YouTube-kanaal, abonneer je op mijn gratis ondersteuning, ik zou heel blij zijn, vergeet niet op de vind-ik-leuk-knop te drukken, zodat de video bovenaan de Google-trendzoekopdrachten staat en YouTube Trend-zoekopdrachten

admin

Bir cevap yazın