voor beginners ZEER EENVOUDIG KRAAIENWERK MET VEZELKOORD DESSERT VROUWEN GEBREID VEST MODELLEN – VEST BREIEN MODELLEN

voor beginners ZEER EENVOUDIG KRAAIENWERK MET VEZELKOORD DESSERT VROUWEN GEBREID VEST MODELLEN – VEST BREIEN MODELLEN

ZEER EENVOUDIG KRAAIENWERK MET VEZELKOORD DESSERT VROUWEN GEBREID VEST MODELLEN – VEST BREIEN MODELLENvest, vest modellen, vest samples, vest brei modellen, brei vest modellen, gehaakte vest modellen, vest modellen gehaakt, vest haken, vest breien, easy …
Hallo allemaal, welkom op mijn kanaal, ik Tuğba, in mijn video van vandaag zal ik proberen uit te leggen hoe je een met de hand gebreid gehaakt damesvest breimodel kunt maken, dat is opgenomen in Google Trend-zoekopdrachten en YouTube Trend-zoekopdrachten, waar we breien geliefden zijn gestorven. Ik hoop dat dit een nuttige video voor je zal zijn. Abonneer je op mijn kanaal om je steun te betuigen, zodat ik Trend-breimodellen met YouTube-video’s kan tegenkomen, vergeet niet mijn video’s leuk te vinden en erop te reageren, zodat ik mijn video’s bovenaan de YouTube-kijklijsten kan plaatsen met Google zoekrangschikking. Ik zal een roze kleur vrienden gebruiken en ik zal een nummer twee haak gebruiken als het nummer van een haak. U kunt deze draden van verschillende diktes gebruiken, afhankelijk van uw voorkeur. Als je er klaar voor bent, gaan we verder met de regel van ons model, we beginnen met de installatie van ons model door aan een ketting te trekken, en na de eerste knoop te hebben gelegd, trekken we heel overvloedig aan onze kettingen. bij het opzetten van ons model zal er onderaan een gespannen afbeelding zijn, dus je kunt heel gemakkelijk aan onze kettingen trekken en we zullen nieuw breien Je kunt het spoor van de ketting meten in overeenstemming met de maat van de persoon, je kunt het meten zoals je hebt ingesteld up uw model. Dan kun je onze overtollige kettingen van de startplaats verwijderen en de gewenste maat bereiken Ja, ik heb genoeg ketting om mijn model te installeren en nadat ik aan mijn laatste ketting heb getrokken, heb ik een dubbele leuning gemaakt in de vierde kettingopening Ik lus mijn vingernagel en vul hem de dubbele leuning van de volgende kettingopening naar de kop van de dubbele leuning haak en van de volgende kettingopening de dubbele leuning van de volgende kettingopening weer de dubbele leuning van de volgende kettingopening Laten we doorgaan met het maken van onze leuningen tot het einde van de rij, we hebben onze dubbele leuningen op deze manier gemaakt tot het einde van de rij, en dan trekken we aan 4 kettingen, we draaien ons model en springen naar de eerste kettingopening. Ik trok en omzeilde een of twee leuningen en nam beide vleugels van 3 leuningen TP, ik trok aan dubbele leuningen 1 2 3 stukken ketting en door een paar plaatsen over te slaan, trok ik opnieuw dubbele leuningen 3 kettingen in 3 plaatsen, waarbij ik een of twee oversloeg ruimtes, dubbele leuningen in 3 ruimtes Dit is onze beurt. We gaan vooruit tot het einde van de rij door ringen in de weg te vormen, we zijn naar het einde van de rij gegaan door de spaties te creëren en we moeten nog een spatie aan het einde van de rij maken. Maar het enige punt is dat we hier moet op worden gelet dat de ruimtes die we hebben gemaakt hetzelfde aantal moeten zijn vrienden 2 4 6 8 10 en 11 11 ringen zijn ook 3 aan deze ketting trekken aan het einde van de lijn Aki ik maak beide vleugels van de laatste leuning TP Als we geen twee linker leuningen hebben om een ​​oneven aantal te voltooien, kun je het als één doen of je kunt er ook nog 3 over hebben. Zoals ik al zei, is het enige belangrijke punt hier dat de gaten die we hebben gemaakt maar liefst een oneven getal zijn. Daarna heb ik 3 stukken van mijn ketting getrokken en ik draai het model, ik heb een dubbele leuning gemaakt in de eerste ruimte die we zagen, ik heb hem om de kop van het haakwerk gewikkeld en we tekenen weer twee leuningen en twee kettingen in dezelfde ruimte en we gaan verder vanuit dezelfde ruimte. We maken 3 dubbele leuningen naast elkaar. We hebben ook zo’n afbeelding gemaakt. Later repareren we de leuningen die we van binnenuit de opening hebben gemaakt met een strakke naald, ik vul de kop van het haakwerk en ga naar de volgende ruimte zonder aan een ketting te trekken We zullen nog 3 dubbele leuningen naast elkaar maken, we tekenen deze 1 / 2 ketting voor de opening. We gaan van binnenuit verder, we maken nog 3 dubbele leuningen naast elkaar, we bevestigen de leuningen die we hebben gemaakt met een strakke naald vanuit de ruimte ernaast, ik wikkel hem in de kop van het haakwerk en ga naar de volgende ruimte . We maken weer 3 leuningen naast elkaar.Je kunt ook verder gaan in de vorm van een driedubbele leuning in de volgende ruimte, ik heb hem vastgemaakt met een strakke naald, ik heb hem in de kop van het haakwerk gewikkeld en door naar de andere te gaan ruimte, we maken onze Trabzon, en we gaan naar het einde van de rij door hem vast te zetten met een frequente naald vanuit de middelste ruimtes. Ik heb de laatste leuning in de ruimte vastgemaakt met een strakke naald en de laatste opening in de banaan weer, we maken 3 dubbele leuningen naast elkaar, twee kettingen ertussen en weer 3 dubbele leuningen, de logica van oneven getal die ik net zei. Als je het doet met een even getal wat we hier hebben gedaan Met de eerste naald, zal de opening eindigen en daarom kun je niet naar het bovenste deel van het model gaan, en na het maken van de laatste handrails hebben we de 3 gemaakt rijen van ons model op deze manier. Voor de overgang naar de rij rechtsboven draai ik mijn model onmiddellijk en ik pakte het vanaf het bovenste punt van de tweede leuning, niet de eerste ruimte, en ik deed de glijtechniek tP elk nam ik twee vleugels, ik deed de glijtechniek , we gaan naar de middelste ruimte en we doen de glijtechniek opnieuw, nu tekenen we 1 2 3 kettingen en we bevestigen deze ketting met een dichte naald door dezelfde ruimte die we hebben gemaakt 1 2 3 4 stukken kettingen en de volgende leuningen zijn strak vanaf het noordelijke punt Ik doe het weer 2 3 stukken kettingen en ik maak een klein volk met een strakke naald vanuit de middelste ruimte 1 2 3 4 kettingen Ik trok in deze opening van de volgende leuning ja ik trok 1 2 3 stukken van kettingen en we hebben onze ketting door de middelste opening tot het einde van de rij vastgemaakt en om ons model op deze manier te bouwen. We gaan verder nadat we de laatste kleine ring hebben gemaakt.Nadat we nog 4 kettingen hebben uitgetrokken en deze met een strakke naald door de opening van de leuning aan het einde van de rij hebben vastgemaakt, trek ik aan mijn 3 stukken ketting, we fixeren deze met een naald weer uit dezelfde opening, en ons model is nu 1 2 3 voor de overgang naar de bovenste rij. Ik draai het model door aan een ketting te trekken en we zullen onze Trabzon maken in de gaten die we hebben gemaakt zoals we deden in de onderste rij. Ik heb de eerste gemaakt, we hebben 3 leuningen met de ketting. Ik trok aan mijn 1-2 stukken van ketting en dezelfde lege in de dubbele leuning en dezelfde kleine ringruimte. We hebben onze dubbele leuning gemaakt en zoals we deden in Astra, ga ik dwars door deze middelste ruimte met een dichte naald en zet hem vast met een strakke naald.Nu wikkel ik hem in de kop van het haakwerk, ik ga naar de volgende ruimte, een 12 deze drie naast elkaar liggende dubbele handrails heb ik twee kettingen gemaakt voor de tussenliggende overgang en weer naast elkaar door dezelfde ruimte We maken 3 dubbele handrails en we bevestigen deze handrails met een strakke naald vanaf het middelpunt van de 4 kettingen die we hebben in het midden getrokken.

We gaan naar het einde van de rij door het vast te maken met een naald, ik vertel je dit model als een gehaakt vest, maar als je wilt, kun je een heel mooi gehaakt dekentje, babydeken, babyvest en vestje gebruiken, dat kan gebruik het bij het maken van lange rechthoekige sjaals. vrienden Omdat ik vind dat het een heel stijlvol model is dat bij elk model past, heb ik aan mijn 2 kettingen getrokken, we blijven door het middelste gat bewegen en we gaan naar het einde van de rij zonder achter de camera, dan gaan we de volgende kleine gap, we zullen onze Trabzon hier doen, ik trok mijn twee kettingen in dezelfde opening. Omdat we onze Trabzon’s doen en we de kettingopening opnieuw hebben gemaakt, heb ik deze met een strakke naald vastgemaakt, ik heb hem in de kop van het haakwerk gewikkeld en we maken onze Trabzon in de kleine opening aan het einde van de rij . Het blijft op dezelfde manier vooruitgaan als jij. Nu draaien we ons model om over te schakelen naar de bovenste rij en gaan we met de glijtechniek naar het middelste punt. We hebben een klein volk gemaakt vanuit de leegte, we trekken aan onze 4 kettingen, we gaan verder naar de volgende ruimte, we tekenen deze nog 3 kettingen, we vormen een kleine ring in dezelfde ruimte, we trekken aan onze 4 kettingen en gaan verder naar de volgende opening, in deze middelste ruimtes, staat het aantal kettingen voor 3 kettingen vast. Eigenlijk, maar u kunt het aantal kettingen en het aantal kettingen dat we aan de bovenkant hebben gemaakt naar eigen inzicht aanpassen aan de strakheid van uw hand, uw losheid, losheid, losheid en de dikte van het touw. Ik zal je de grote versie van het model laten zien dat ik achter de camera heb gebreid door naar de voor- en achterkant te kijken. We hebben onze laatste 3 leuningen gemaakt en we trekken aan onze 3 kettingen om naar de bovenste rij te gaan en ons model te draaien, we blijven vooruitgaan door onze Trabzon vanaf de eerste opening te maken en ons model is op deze manier opgericht, vrienden II wil laten zien je hebt het model dat ik eerder heb gemaakt achter de camera, deze is iets groter zoals je hebt gezien, hij is niet geschikt voor gebruik van voren en van achteren, hij wordt alleen vanaf de voorkant gebruikt. niet waar we de ketting hebben gemaakt, vrienden, nadat we de leuningen hebben gemaakt, maken we ons model af door aan twee kettingen aan het einde van de rij te trekken, en we maken het af. Als je gebreid blok 40 in de ub schrijft, heb je misschien een gedetailleerde zoekopdracht uitgevoerd in de zoekbalk van Google YouTube met trefwoorden, als je gehaakte vestmodellen breiblok 42 of breiblok 42 vestmodellen schrijft, is alle handbreien comfortabeler voor je. Je kunt het toch bereiken. Dit is wat ik in deze video zal vertellen. Tot de volgende keer dat je een ander handbreien tegenkomt Trendbreipatroon Kijk goed naar jezelf en vergeet alsjeblieft niet mijn video leuk te vinden door je te abonneren op mijn kanaal Stay Esen

admin

Bir cevap yazın