voor beginners Zeer gemakkelijk gehaakte zomerblouse, vest, babydeken Breipatroon ~ Trend breidekenmodellen

voor beginners Zeer gemakkelijk gehaakte zomerblouse, vest, babydeken Breipatroon ~ Trend breidekenmodellen

Zeer gemakkelijk gehaakte zomerblouse, vest, babydeken Breipatroon ~ Trend breidekenmodellen… gehaakte deken steek , deken , babydeken , gebreide deken , hoe haak je een deken , gebreide babydeken , gehaakte baby , breipatronen , haken , breien …
hallo allemaal, ik ben zeynep, welkom op mijn youtube kanaal vandaag, een leuk babydekentje of vestje, vestje, blouse die je op veel gebieden kan gebruiken ik zal je een simpel patroon vertellen dat je kan maken bij het maken van een sjaal babytouwtjes mee anti-pilling-functie die ik zal gebruiken, vrienden, babydeken je kunt elk merk kiezen dat je wilt laat me mijn schootnummer 3,00 mm laten zien ja, als je wilt, laten we nu beginnen met de voorbeelduitleg ja, laten we beginnen laten we maken kettingen je kunt een ketting van elke lengte maken ons model bestaat uit 4 en zijn veelvouden als je wilt kun je een ketting maken zonder te tellen en de overtollige ketting verwijderen wanneer je het patroon maakt of kettingen van 4 en veelvouden tellen nu vertel ik je een beetje patroon laat me de kettingen afmaken en kom mijn vrienden ja ik heb de kettingen gemaakt zoals het zegt, je kunt het aanpassen zoals je wilt nu neem ik het garen over mijn naald na deze laatste ketting 1, 2, 3, en laat 4 lossen leeg tot de vijfde lossenlus haakt ze weer stokjes in de sa me space ik laat zien dat ik het steeds weer op dezelfde ruimte heb ik heb 3 stokjes gemaakt ik ben in dezelfde kamer, nu maken we hier 2 lossen Ik heb het keer op keer overgenomen in dezelfde kamer dubbele haak ik wil om je van dichtbij te laten zien in de vijfde losse 3 stokjes, 2 lossen en nog een keer 1 stokje patroon is heel eenvoudig heel makkelijk vooral voor beginners er zit geen ketting tussen, ik wind het touw op en ik tel 1,2 af, 3 laat de ketting leeg in de vierde ketting Ik maak eetstokjes Ik ben in dezelfde kamer Ik wil hem vasthouden zodat je hem kunt zien 3 stokjes in dezelfde ruimte 2 lossen ertussen Ik wind het touw erop en haak er weer een stokje in dezelfde kamer laat me je zien dus laten we een ander patroon maken neem het en tel het 1,2,3, tot de vierde ketting Ik maak 3 stokjes 2 lossen Ik leg het bovenop en in dezelfde ruimte maak ik 1 stokje dit manier waarop we onze eerste rij maken doe het tot het einde van de ketting ja, ik heb het einde gehaald ik zal de afwerkingsrand laten zien bij het einde zijn er nog 3 lossen ik haak een stokje in de laatste ketting onze eerste rij is klaar aan het begin we hadden 4 lossen hier eindelijk ben ik klaar met stokjes laten we beginnen met de tweede rij ik maak 3 lossen en draai ze om en neem meteen de touw over mijn naald en in de ruimte hier haak ik 3 stokjes nadat ik 3 stokjes heb gemaakt ik wikkelde 2 kettingtouwen er weer tussen in dezelfde ruimte ik haak een stokje we hebben geen ketting we gaan nu deze kamer in ik onmiddellijk nam het in deze kamer ik zal hetzelfde patroon maken geen ketting ertussen ik maak patronen op de kamers die ik laat zien we halen het einde van de lijn, ik zal je hier ook het einde laten zien, ik heb het gehaald tot het einde met dezelfde nummers, vrienden, ik zal nu de randrotatie laten zien we hebben hier geen ketting meer, ik heb hem om me heen gewikkeld ken je, we hadden 4 kettingen op de terugweg hier doe ik eetstokjes in de bovenste ketting we zijn klaar met onze verhuizing laten we opnieuw beginnen aan de bovenkant ik draai 3 kettingen rond i ma ke 3 eetstokjes in de eerste kamer door het recht erboven te nemen laten we hetzelfde doen Maak patroon van dit model je kunt mooie zomerblouses naaien sjaal, vest, etol, sjaal, deken je kunt ook een tas maken ja, laten we helemaal gaan laat me je de laatste truc nog eens laten zien ja, ik heb het tot het einde gehaald laten we het einde samen nog een keer doen geen ketting wikkel het touw er gewoon om laten we opzij haken, ja we hebben ons patroon gemaakt en we gaan verder met dezelfde methode onze nummers zijn hetzelfde, de regeleinden zijn belangrijk aan het einde van de rij we zinken naar de randen zodat het glad is Ik wil het patroon vergroten en laten zien Ik heb het patroon gemaakt ons model was best mooi en zou gewoon een leuk babydekentje als je een randje hebt gemaakt kun je een kijkje nemen in mijn playlists ik zal een kaart achterlaten aan het einde van mijn video ik heb hele leuke patronen, ik zou het leuk vinden als je ze wilt bekijken vergeet dan niet te abonneren op mijn kanaal om mijn kanaal te ondersteunen hier is de video ook bovenaan de Google-trendzee rch bij de YouTube-trendzoekfunctie druk op de like-knop blijf gezond

admin

Bir cevap yazın