voor beginners ZEER MODIEUZE BROODJES GEBREID VEST MODEL ✅ EENVOUDIG GEHAAKT BREIEN / vest maken

voor beginners ZEER MODIEUZE BROODJES GEBREID VEST MODEL ✅ EENVOUDIG GEHAAKT BREIEN / vest maken

ZEER MODIEUZE BROODJES GEBREID VEST MODEL ✅ EENVOUDIG GEHAAKT BREIEN / vest makenhaken #breien #naaien #borduren #ambachten #quilten #kralen #tutorial Creatief zelfvoorzienend leven. Tutorials met betrekking tot haken, breien, tuinieren, kralen maken, …
Hallo allemaal, Dames, welkom op mijn YouTube-kanaal, de Alize Angora die je vandaag ziet, met behulp van het banktouw. Kijk, ik ben 160 millimeter vrienden. Ik zal 160 millimeter haakwerk van nummer 4 gebruiken, en ik zal proberen een heel mooi bruidsschatmodel op deze manier, vrij gemakkelijk, uit te leggen, een model dat iedereen kan doen voordat we onze video starten. Allereerst verzoek ik je om je te abonneren op mijn kanaal en niet te vergeten het belletje ernaast te activeren. Doordat ik elke dag een nieuw model en prijsinformatie voor je publiceer op dit kanaal kun je een idee krijgen, je mist geen nieuwe video’s. Als je mijn video’s nuttig vindt, kun je me ook steunen door te liken en te reageren. Laten we beginnen met de constructie, eerst begin ik met het trekken van kettingen en trek je mensen vrij breed zodat ze de bodem niet plat maken tijdens het opzetten, kijk breed. Je trekt vijgen, we gaan zo verder, niet de maat die je wilt van dit model, vesten Je kunt ook babyvest, dekentas, kussensloop breien met andere draden dan het model dat ik beschreef, alles kan worden gebreid vrienden, laten we niet alleen denken van het als vest, alles kan vanuit het model ik zal het uitleggen, ik ga mijn ketting tekenen. Trouwens, laten we zeggen dat je het niet breekt, je maakt een tas, meet het met meters, je maakt een deken, volgens welke we het gebruiken. Het aantal kettingen verandert afhankelijk van het touw. Vrienden, tegelijkertijd komt het aantal kettingen niet in ieders handen overeen. Daarom geef ik niet het aantal kettingen, het gezondste is om per meter te meten en de ketting zo veel te nemen als je wilt en het model erop te bouwen. Nu is het zo. Dus ik nam een ​​ketting, vrienden, we kunnen het teveel zo laten en het later in de serie knippen. Ik heb er hier een gekocht, zie 1 2 3 4, ik zakte weg in de vier, ik trek aan de eerste en de volgende 22, ik trek hieraan Ik nam ze aan de volgende ketting, ik zak weg in de volgende ketting, ik maak een drievoudige reling, dus ik maak een drievoudige reling, dus laat me mijn touw weer pakken Ik nam het op de volgende reling Ik zink Sorry, ik zak weg in de ketting en maak een reling . Heb ik de lus verwijderd die ik op een 22 heb genomen? We plaatsen de onderkant van de hele rij op deze manier, 223 één voor één. Op dit moment, Vrienden, zal ik bijvoorbeeld de hele rij maken door op deze manier een drievoudige reling te maken. Ik zal dezelfde operaties herhalen, dus onze video zal niet langer zijn, beste dames, ik herhaal dezelfde operaties. We doen dit Maak mijn toer af Ja Dames, kijk of ik de driedubbele leuningen heb afgemaakt Ik heb zo een toer gebreid, laat ik het zo laten zien, nu ik zoveel extra kettingen heb getrokken, heb ik het daar gelaten. Nu trek ik een of twee of drie kettingen, ik draai het ondersteboven, ik krijg het op mijn hoofd, niet de eerste opening, ik zak weg in de tweede en in 1 2 3 3 stappen maakte ik een leuning, kijk nog eens, Ik heb drie leuningen op dit hoofd gemaakt. Vrienden, laten we er nu nog twee maken naast deze plek, laten we 5 balustrades voltooien, en inschrijven nadat het voltooid is, kijk goed, het was Trabzon, ik telde de eerste, laten we een beetje dichterbij komen nu ik er een ketting aan trek na het trekken ben ik er een aan het vullen, niet de eerste, ik zak weg in de tweede, niet de eerste, ik maak vanaf hier weer een driedubbele reling, ik heb hem weer ingepakt met degene ernaast tevergeefs ik heb er nog een leuning naast gewikkeld, nog een leuning ernaast, dit worden nog 3-5 leuningen, hier gaan we weer aan een ketting trekken en een doos maken Kijk, nu maak ik een V En ik nam een ​​ketting en ik kocht het op mijn hoofd. Kijk, ik ga niet de eerste maken, maar de tweede vanaf hier, ik ga vanaf hier weer 5 leuningen maken Vrienden, we zullen op deze manier een doos maken, we zullen zo doorgaan tot het einde van één rij op elke vijf leuningen. Kijk, ik heb de hele rij op deze manier voltooid, mijn vrienden. Ik trok aan een ketting en sloeg een leuning over en deed het op deze manier, is dat de zijleuning, ik gebruikte deze kant als 3 en deze kant als 5 Omdat het al is om het vest zo te maken, dat wil zeggen om een ​​kant en de voorkant te combineren knopen aan de zijkant, nu nam ik een of twee kettingen in mijn hand, ik draaide het tevergeefs, allereerst zonk ik in de bovenkant van de reling en maakte een drievoudige reling op zijn hoofd. Ik ben, nogmaals, ik zonk naar de top van de volgende reling en maakte een drievoudige reling Ik wikkelde het om je hoofd, kijk nu, ik zonk in deze doos en maakte hier een leuning, ik wikkelde het tevergeefs, kijk ik maakte een reling binnen de eerste reling in de volgende rij, en nu heb ik het tevergeefs gewikkeld. Kijk, ik kwam daar in de doos, ik draai me om, ik verzamel lussen door hem zo uit te rekken, nu is het 13 45 45, nu sluit ik de pinda en trek ik er een ketting aan, nu ik’ Ik stop het nu op je hoofd, kijk, daar zijn twee leuningen. 123455 Ik zak weg in de bovenkant van de derde leuning, kom hier Ik heb deze drievoudige leuning gemaakt, ik heb hem om je hoofd gewikkeld, naar de bovenkant van de volgende leuning [Müzik] Ik heb het om je hoofd gewikkeld, ik heb een driedubbele balustrade gemaakt bovenop de volgende balustrade, nu heb ik het om je hoofd gewikkeld, ik doe het in de doos, zo heb ik vier balustrades gemaakt, ik heb het tevergeefs gewikkeld, Ik heb het tevergeefs ingepakt. [Müzik] Ik heb er 1455 verzameld, ik sluit het, ik trek er een ketting aan, kijk, laten we het nu zo laten zien, het ziet er zo uit, vrienden, ik ga verder aan de bar, ik ben er omheen. Kijk, laten we zeggen het sinus-derde van de vijf leuningen aan de onderkant, of liever die in het midden, ik blijf aan deze kant, twee aan deze kant, ik gooi er twee aan deze kant, bovenop de derde Ik zonk hier , heb ik de drievoudige leuning gevormd, vanaf de bovenkant van de volgende leuning die ik op mijn hoofd nam, nam ik het naar het hoofd van de tweede leuning, vanaf de bovenkant van de volgende. Ik heb nu 3 leuningen om het hoofd gewikkeld, kijk in deze doos, ik heb hem in de doos gehaald, ik heb hem er nu omheen gewikkeld. Hadden die vijf daar nu vijf leuningen in de eerste leuning? Ik zet het op zijn kop en ga terug naar de doos 12345 kijk ik heb nu 500 verzameld Vrienden, nu trek ik het af, ik trek er een ketting aan, ik wikkel het om mijn hoofd, ik sla de twee leuningen hier over en zak weg in de top van deze drie en ik begin de relingen te vormen, ik maak vijf Trabzons naast elkaar voor de volgende. ik kijk hier goed, ik heb er drie gemaakt, we maken de vierde in de doos Ik heb er nog een gekocht V de Wat heb ik met deze vijf gedaan aan de kop van de leuning daar, dus nu is het tijd om de doos in te leveren de banaan weer, ik wikkelde het hier om ik zonk in de doos ik verzamel 1 2 3 we breiden het zo uit i3 45 kudde vijf ik verzamelde het zo, laten we het zo doen. Nu trek ik eraan en sluit het, ik trek er een ketting aan en op dezelfde manier sla ik twee van de leuningen over en doe het op de bovenkant van de derde, ik zal het jullie laten zien. Kijk, dit is ons huidige beeld, ik zal doe precies dezelfde bewerkingen tot het einde van de rij, ik kom naar het einde van de rij, ik kom naar de volgende bovenste rij Hoe gaan we het daar doen Laat me het je laten zien Ja Dames Kijk, ik herhaalde dezelfde stappen en maakte mijn eerste rij zo af. Laten we onze pinda’s zo laten zien. Laten we nu naar de bovenste rij gaan, laat me je vertellen hoe we het doen, zet deze camera zo neer ja 1 2 3 Ik trok een ketting in mijn hand, ik wikkelde het om mijn hoofd, niet één, maar twee aan de bovenkant van de tweede tweede leuning maak een leuning Mijn probleem is dat onze eerste ketting als een leuning wordt beschouwd, ik heb hem er bovenop gekocht, ik heb de derde gemaakt, is het hier de vierde leuning?

we maken de leuning naar de top van onze pinda’s, ik zonk vanaf hier, en kijk, ik heb de V-leuning gemaakt, nu heb ik hem om je hoofd gewikkeld, begin ik de pinda’s in de doos één te vormen 12345 nu Ik doe mijn pindakaas dicht, ik doe er een ketting op, ik prop hem vol kijk er zijn vijf leuningen hier Ik sla deze twee over Ik sla deze twee over vanaf de bovenkant van de derde en zinken de leuningen Ik begin weer een doos te maken en hier maken we er weer pinda’s in in onze volgende rij, vrienden, dit gaat weer vijf leuningen naast elkaar maken, nu maak ik drie leuningen, ik heb heb er drie gemaakt, ik maak de vierde in de doos, laat me de mogelijkheid oplossen, ik wikkelde het alleen, zie V, laten we de twijfels oplossen op de top van de pinda en ik zonk van de top van de pistache I maakte de V-leuning erin, ik wikkelde het tevergeefs Kijk nog eens, na het voltooien van vijf Trabzon, maak ik mijn pistache in de doos [Müzik] Ik sluit mijn 15 pinda’s, ik trek er een ketting aan, kijk, het model begon zich te laten zien Vrienden, na het trekken van een ketting zitten we op je hoofd, kijk hier, er zijn vijf leuningen, sla er twee over ze en het hele model staat bovenaan de derde, vrienden, dit is een heel gemakkelijk model om te maken, vooral ik probeer modellen te kiezen die iedereen kan doen, zodat het erg nuttig zal zijn. Ik hoop dat je het nuttig vindt voor mijn kanaal, vergeet dan niet om mijn inspanningen te steunen door op de vind-ik-leuk-knop te drukken en reacties te schrijven. Bij voorbaat dank allemaal. Ik heb de V-leuning op je hoofd gezet die je zo hebt gemaakt, ik heb hem in 1 2 3 13 weer in de doos gedaan, ik heb er zo vier en vijf gekocht, ik heb hem zo gesloten. Ik trek ook aan een ketting, wanneer ik deze lijn passeer, zal ik weer twee leuningen maken die naar binnen in deze doos zijn gericht, ik zal de twee leuningen overslaan en op dezelfde manier doorgaan vanaf de bovenkant van de derde, mijn vrienden, dit is hoe dit model is gemaakt, nu zal ik je de maat noemen en je de voltooide versie en de prijsinformatie laten zien. Laten we eens kijken hoe het er allemaal bij elkaar uitziet Ja Dames, kijk, dit is de houding van ons model, en van dit model kan een heel mooi bruidsschatvest worden gemaakt, een gebreide tas kan worden gemaakt, het is erg mooi met het baby-aspect, vesten kunnen worden gebreid voor de baby. Het is geweldig. Je kunt een heel lief dekentje breien, alles kan Vrienden, vanaf nu kunnen er hele mooie mutsen worden gemaakt. Je kunt er alles van ontwerpen met een touw, vrienden. Ons model maken Op deze manier denk ik dat het een model is dat iedereen die een heel eenvoudig model wil kan doen. [Müzik] Als je het leuk vindt, vergeet dan niet om het fruit te steunen door op de like-knop te drukken en te reageren en vergeet niet om het fruit te steunen, mis je likes en reacties niet, vrienden, door je te abonneren op mijn kanaal en de bel te activeren daarnaast ben je direct op de hoogte van de nieuwe modellen en prijsinformatie die ik dagelijks voor je upload. Zie je trouwens, het kan gebruikt worden. Dit is hoe ik het garen gebruikte dat ik gebruikte Alize Angora goud. Je kunt dit model maken van het garen dat je wilt, afhankelijk van wat je gaat doen. Laten we u de prijsinformatie geven. Laten we zeggen dat je dit model hebt gebreid, laten we zeggen dat je een bruidsschat hebt gebreid, de garens kunnen van de andere kant worden gebreid voor 250 lira. Het model kan in twee dagen en drie dagen worden afgewerkt. Heel snel gaat het vooruit vrienden, ik wens onze vrienden die het zullen doen, veel succes, ik zeg tot ziens in ons volgende mooie model, vertrouw op God, tot ziens [Müzik] [Müzik] [Müzik] abonneren

admin

Bir cevap yazın